Odpowiadasz na:

CORAZ GORZEJ

Potwierdzam, że starszy kelner-manager z wąsem to chodzący przykład kolesia bez doświadczenia, ogłady, bez braku umiejętności profesjonalnego podejścia do klienta. Wiem, co piszę, bo jestem... rozwiń

Potwierdzam, że starszy kelner-manager z wąsem to chodzący przykład kolesia bez doświadczenia, ogłady, bez braku umiejętności profesjonalnego podejścia do klienta. Wiem, co piszę, bo jestem żywieniowcem z wykształcenia. Kelnerzy-brak elementarnego wykształcenia dot.zasad obsługi, kierunek,kolejnośc podawania dań itd. Jedyny plus to bardzo smaczne jedzenie. Jednakże w takich warunkach-na wejściu śmierdzi sikami kotów, kanapy brudne i śmierdzące kotami, kurz wszędzie-ciężko jest rozkoszować się smakiem potraw, bo człowiek myśli o tym, jaki syf może być w kuchni, skoro na widoku są takie mankamenty. Wielka szkoda, bo często tu bywaliśmy i zostawialiśmy sporo pieniędzy, ze względu na jedzenie,ale jest coraz gorzej. I więcej tu nie zawitamy. Ceny mogłyby być niższe, zwłaszcza jak na takie warunki. No i minus za pomniejszoną kartę i zmniejszone porcje sałatek do dań.

zobacz wątek
10 lat temu
~anov

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry