Re: Co dziś na obiad cz. 23 - wiosenno-letnia :)
Ola - no ponoć z pogodą w najbliższych dniach będzie lipa :/
pstrąg w liściach kapusty - moje odkrycie sprzed chyba 3 lat ;) Gabryś nie miał jeszcze roku, a wcinał taką rybkę aż Mu...
rozwiń
Ola - no ponoć z pogodą w najbliższych dniach będzie lipa :/
pstrąg w liściach kapusty - moje odkrycie sprzed chyba 3 lat ;) Gabryś nie miał jeszcze roku, a wcinał taką rybkę aż Mu się uszy trzęsły ;)
jakie robisz pieczarki? czym faszerowane? miesiąc temu robiłam 3 rodzaje na jednej tacce ;) fajnie wyglądały w 3 kolorach ;) najbardziej mi smakowały (nowy przepis) z pietruszką i czosnkiem :)
podaj przepis na sałatkę z rukolą :)))
no i jak będziecie robić ognisko - to obowiązkowe pieczenie jabłek na patykach ;) i ziemniaków w popiele ;) (tego smaku nie da się odtworzyć w innych warunkach)
_____________
ostatnio koleżanka przywiozła na grilla szaszłyki - pierś z kurczaka, boczek, czarne oliwki, czerwona cebula papryka(czerwona i żółta) - pierwszy raz w życiu smakowały mi oliwki ;)
zobacz wątek