Re: Cuda, cudenka, pysznosci na swiateczny stol
emiliana ja nie raz sama wloszczyzne kroje drobno do mrozenia,
ciasta np tez mozna takie ktore wczesniej pieczesz biszkopty/"blaty" a potem tylko na swierzo przekładasz masami- i to tez musi...
rozwiń
emiliana ja nie raz sama wloszczyzne kroje drobno do mrozenia,
ciasta np tez mozna takie ktore wczesniej pieczesz biszkopty/"blaty" a potem tylko na swierzo przekładasz masami- i to tez musi postac okolo doby zeby bylo git, (karpatka, snikers,w-z) pierniczki
jak robisz jedzonko tylko na wasza 3ke to ja jestem zdania lepiej mniej rodzajow ale wszystko to co sie zje ew mozna zamrozic, zawekowac(rolmopsy,sledzie smarzone w occie), bo nienawidze jak mi sie jedzenie psuje.
ew male porcje dokupic z jakiegos garmazu sprawdzonego zeby byl wybor.
zobacz wątek