Odpowiadasz na:

Re: Cuda, cudenka, pysznosci na swiateczny stol

emiliana ja nie raz sama wloszczyzne kroje drobno do mrozenia,
ciasta np tez mozna takie ktore wczesniej pieczesz biszkopty/"blaty" a potem tylko na swierzo przekładasz masami- i to tez musi... rozwiń

emiliana ja nie raz sama wloszczyzne kroje drobno do mrozenia,
ciasta np tez mozna takie ktore wczesniej pieczesz biszkopty/"blaty" a potem tylko na swierzo przekładasz masami- i to tez musi postac okolo doby zeby bylo git, (karpatka, snikers,w-z) pierniczki
jak robisz jedzonko tylko na wasza 3ke to ja jestem zdania lepiej mniej rodzajow ale wszystko to co sie zje ew mozna zamrozic, zawekowac(rolmopsy,sledzie smarzone w occie), bo nienawidze jak mi sie jedzenie psuje.
ew male porcje dokupic z jakiegos garmazu sprawdzonego zeby byl wybor.

zobacz wątek
12 lat temu
pieczulka

Odpowiedź

Autor

Ogłoszenie
Polityka prywatności
do góry