Widok

Pisze do Pana MOTOCYKLISTY co mial slub w Bojanie o 16tej w sobote...

Na pewno jestes miejscowy, masz kolegow dawcow na swiecacych scigaczach, tylko powiedz czemu ci twoi koledzy tak nasmiecili... 11 butelek po coli 2 kartoniki po sokach.. Brawo, brawo. Sie zastanow czy chcesz mieszkac w czystej wsi. Pomysl ze ktos to musi postrzatac... Ale lepiej podgiac rejestracje i sie popisywac na prostej.

ps. Uwazam ze ten post w zaden sposob nie jest obrazliwy tylko zwraca uwage na stosunek do czystosci.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ty zwracasz uwage on śmiga po Grunwaldzkiej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wkurzylem sie bardzo i pzobieralem smieci po dawcach... a jesli chodzi o jednoslady to dla mnie za podgieta tablica, albo pod blotnikiem powinna byc konfiskata motorka... i by sie nauczyli... ale to inna historia...
i te naklejki uwazaj motocykle sa wszedzie.... nie.. to samochody sa wszedzie.. a ja autem na trzeciego nie jezdze po miescie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Macie rację jeśli chodzi o śmiecenie. Myślę tylko, że to zły adres, ponieważ Pan Młody nie odpowiada za kolegów, którzy pewnie zrobili mu niespodziankę. Swoją drogą bardzo miły gest, tylko niepotrzebnie naśmiecili. Dajcie spokój Panu Młodemu, ponieważ myślę, że to nie jego wina, ani nie mógł tego dopilnować-myślę, że miał inne sprawy na głowie ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
Niestety odpowiada. Skoro to byli jego goście to powinien poczuć się i posprzątać za nich. Niestety mamy niską kulturę osobistą jako społeczeństwo w porównaniu z innymi "długo-demokratycznymi" krajami. Dręczeni przez wieki różnymi wojnami i konfliktami, a po ostatniej światowej ciemiężeni komunizmem, szpiclowaniem i wszechobecną biedą, pustką i kombinatorstwem, brakowało nam takiej prawdziwej wolności. Zarówno ciała jak i ducha. Teraz zachłystneliśmy się wolnością i uważamy, że wszystko nam wolno.
I na dodatek dzieci wychowane "bezstresowo" (cokolwiek to znaczy) przez rodziców, wchodzą właśnie w swoje dwudziestoletnie życie z rozmachem i pompą nie licząc się z nikim i z niczym.
Potrzeba jeszcze co najmniej dwóch, trzech pokoleń rozwoju kulturowego i gospodarczego, aby coś się zmieniło. Smutne, ale prawdziwe.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
Miałem okazję widzieć ten przejazd i muszę tutaj poddać pod wątpliwość fakt, że to byli koledzy Pana Młodego, gdyż byli to zwykli gówniarze na 125ccm a nie motocykliści. I niestety faktycznie młodzi ludzie są niewychowani w dzisiejszych czasach, gdyby to byli dojrzali ludzie to zapewne syfu nie zostawiliby. I szkoda, że znów garstka idiotów robi taką wizytówkę danej społeczności.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pora leczyc sie na nogi bo na glowe juz za pozno bo jusz nie wiem jak delikatniej skomentowac wpisy moherowe berety konfidenci wiecznie nie zadowoleni z zycia i braku zajecia frustraci
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
wolny to ty jesteś od rozumu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Krótko i na temat.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
oj płytki człowieku pan młody nawet motoru nie ma sprzedaj butelki, idź na piwo i odczep się od chłopaka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
i co sie czepiasz? fajnie by ci bylo jakby ci pod twoj plot ktos wrzucil smieci? ale wiadomo poszlo pod cmentarz wiec to niczyje... bo po co dbac o czystosc w naszej wsi? lepiej zawalic ja i meiszkajmy w syfie.. gratuluje poyslunku ale wyabcz nie chce cie obrazac ale myslisz delikatnie mowiac krotko...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (718 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

KOMUNIKACJA W KOLECZKOWIE (60 odpowiedzi)

Witam mieszkańców Koleczkowa. Chciałabym zapytać jak można dostać się do Koleczkowa z Chyloni ?...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (160 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

do góry