kasiu wszystko znajdziesz na stronie www.piaskowa.tczew.pl Byłam w Piaskowej wiele razy na różnych imprezach( w tym wesela).Profesjonalna obsługa, jedzenie pycha, ceny przystępne, piękny wystroj nic dodać nic ująć.
Bardzo proszę wszystkie osoby, które mają jakieś informacje na temat wesel w tej restauracji, aby napisały swoje opinie w tym wątku. Szczególnie proszę Laurę22:)))
kasiu wszystko znajdziesz na stronie www.piaskowa.tczew.pl Byłam w Piaskowej wiele razy na różnych imprezach( w tym wesela).Profesjonalna obsługa, jedzenie pycha, ceny przystępne, piękny wystroj nic dodać nic ująć.
Już prześledziłam ich stronke. Chodzi mi o kilka bardziej szczegółowych informacji. Np. jak wygląda menu, jaka jest kwota zaliczki, co z alkoholem, czy jest dużo jedzenia na weselu no i czy napewno ta restauracja jest sprawdzona. Nie ukrywam że jestem bardzo zainteresowana tym miejscem (mieszkam pomiędzy tczewem a gdańskiem) i chciałabym się trochę przygotowac przed ewentualnym odwiedzeniem tego miejsca. Jeżeli możesz to proszę, napisz cos więcej kiedy będziesz miała czas - najlepiej na priva:) Pozdrawiam
up
Moim zdaniem to dobry lokal, ale troszke przereklamowany. Nie smakuje mi tam jedzenie, dlatego tez nie odbylo sie tam moje wesele. Ale wystroj super! ;-)
Moi znajomi tam mieli....minionego lata...jak chcesz moge podpytac, bo osobiście nie byłam....ja też mam w Tczewie wesele..ale gdzie indziej:D
Rija a gdzie miałaś wesele?
up
Zajazd Roma
Prosze Cie, wyslij mi na priva jakies informacje, jesli znajdziesz chwilke. Chodzi mi takei informacje jak cena, menu i ogólnie jak było:) Nie mogłam znalezc Twojej relacji:)
Pewnie nie moglas znalezdz bo to juz bylo dawno... ale wysle Ci na maila.
Witam !! jeśli mogę coś dodac od siebie to Piaskowa jest ok ..byłam tam na kilku weselach , sama tez tam chciałam miec bo sa teraz po remoncie duzej sali naprawde robi wrazenie ...Tylko ja sie za późno obudziłam ;/ i strasznie żałuje ( terminy oblegana na 2- 3 lata ) no zależy od terminu wesela ...a jesli chodzi o jedzenie to kwestia dodadania ..jakie chcesz potrawy i w ogole bardzo sympatyczna pani ....i ceny przystepne bo jak sie pytalam to mi powiedzieli 160 od os ..alkohol podaja zawsze zimiutki ..tylko czasami rosół przesalaja ..;) to moja opinia na temat tego lokalu ;) pozdrawiam ..
hej,ja tam bylam na 2 weselach i wszystko su per, sama rowniez tam r obie we wrzesniu, sala jest po remoncie i wyglada teraz bardzo elegancko, z p . Basia wszystko dogaduje,ja alkohol,napoje , owoce,ciasta mam swoje ale to kwestia dogadania,maja pania ktora piecze i sa w miare smaczne, ale ja mam swoja pania ktora upiecze nam domowe, jedzenia jest duzo,smaczne , menu ja wywalilam kilka dan i zastapilam je bardziej eleganckimi, nie chce miec np na weselu oklepanego de volaia,dodalam owoce morza i nie ma najmniejszego problemu,obsluga mila i szybka,nie wiem co chcesz jescze wiedziec , pisz