nowy wąteknowy wątek
WYMIENIĆ MENADŻERA - PILNIE !!!!!!!!!!!!

Wątek dotyczy: Bohemian Club

PRZYCHODZIMY DO PUBU, DRINKI I PIWKO OK, NAWET OBSŁUGA STARA I ZNANA ALE RESZTA... W KARCIE : ORZESZKI, PALUSZKI ITP A W RZECZYWISTOŚĆ WSZYSTKIEGO BRAK, WYCHODZĄC WIECZOREM NIE WPADAM TU NA OBIAD TYLKO NA PIWKO....WEEKEND I JUŻ PO RAZ 3 BRAK TEGO SAMEGO....GDZIE MENADŻER ???? DLACZEGO TAK SŁABO DBA O FIRMĘ ??? MOŻE PORA GO WYMIENIĆ ??? TAKI PUB W TAKIM MIEJSCU I BRAK PODSTAWOWYCH PRZEGRYZEK FEE NIEŁADNIE...JAK MOGĘ DELEKTOWAĆ SIĘ PIWEM PRZEGRYZAJĄC FRYTKI ZAMIAST ORZESZKÓW...WŁAŚCICIELU ZMIEŃ MENADŻERA !!!

Moja ocena

Bohemian Club  |  (kategoria: Puby)

• Obsługa: 3
  • Menu: 1
  • Klimat i wystrój: 3
  • Przystępność cen: 3
  • Ocena ogólna: 3

* maksymalna ocena 6

Re: WYMIENIĆ MENADŻERA - PILNIE !!!!!!!!!!!!

Widać już na początku że jesteś prostym burakiem który nie potrafi rozróżnić PABU od CLUBU no cóż ale i takie głąby chodzą po tym świecie.
Dobrze że, brakuje tylko paluszków bo za poprzedniego menadżera to lokal świecił pustkami a na barze zamiast wódki była woda i to było w porządku co? Ponadto drogi gościu "NIEZADOWOLONY" delektować się piwem to znaczy pic piwo i tylko piwo a w twoim przypadku znów widać że jesteś amatorem bo troszkę smakowitej goryczki musisz od razu zagryźć paluszkiem. Miękka faja z ciebie he he

Re: WYMIENIĆ MENADŻERA - PILNIE !!!!!!!!!!!!

on ma rację, mi się też zdarzyło parę razy, że chciałam coś zamówić z karty po czym słyszałam "nie ma". To albo to wykreślić albo nie dopuszczać do takich sytuacji, że ciągle nie ma!

Warte uwagi: