Zapis o zakazie wnoszenia produktów nabytych poza kinem jest w regulaminie od zawsze i nie s± to ¿adne nowo¶ci.
W±tek dotyczy: Multikino (dawniej Silver Screen)
...to teraz nie wolno wnosiæ w³asnych napojów, przek±sek, jedynie te kupione u nich w barku. Nie do¶æ, ¿e w tym barku ceny s± koszmarnie wysokie, to jeszcze jest siê skazany na czekanie kilunastu minut, bo zanim nasypi± dzieciakom tego popcornu, to zacznie siê senas. Ale to ¿e nie mogê sobie wzi±æ ulubionej kawy z Coffeheaven, a dzieci z w³asnymi soczkami s± zatrzymywane przed bramk±, to ju¿ jest czysty skandal.
I tak jak pisali przedmówcy, przy takich cenach jeszcze dro¿szy parking i zaplute okulary.
Dno i piêæ metrów mu³u.
Rezygnujê z multkina, osobi¶cie bojkotujê i mam nadziejê ¿e nie ja jedyny.
Multikino (dawniej Silver Screen) | (kategoria: Kina)
- Obs³uga: 1
- Repertuar: 3
- Nowo¶ci: 3
- Komfort: 3
- Przystêpno¶æ cen: 1
- Ocena ogólna: 1
* maksymalna ocena 6
Regulamin mówi jasno ...Wiêc w czym problem ? Do teatru te¿ nie wpuszcz± pana z "Ulubion± kaw± z Coffeheaven" i tak by³o od zawsze lecz nie zwracano na to uwagi... Do czasu. A co do okularów to chcê poinformowac pana ¿e po ka¿dym u¿yciu okulary S¡ PRANE !!!! i krople na ich szk³ach to resztki wody i ¶rodków myj±cych a nie ¶lina !! Za parking kasuje GEMINI a nie Multikino. Ja widzê problem w tym ¿e ludzi± ude¿a do g³owy demokracja... My¶l± ¿e w cenê biletu maj± wliczone nabrudzic, poni¿yc pracowników i nie pomy¶l± ¿e kino ma tak¿e swój regulamin.. i to jest ¯AL

nowy w±tek
Moja ocena