Widok

czy ktos moze mi pomoc samopoczucie nie do zniesienia

tsh 2,070 0,340-5,600 ft3 4,81 3,80-6,00 ft4 11,19 7,86-14,41 zrobilam ponownie po pol roku tsh 1,356 ft3 4,97 tt4 11,21 zelazo 65 normy 60-180 wyniki niby dobre ale samopoczucie nie co robic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po pierwsze: idź do lekarza.
Po drugie: może powinnaś zrobić inne badania.
Po trzecie: co oznacza "samopoczucie nie do zniesienia"? Coś Cię boli? Nic Ci się nie chce? Może masz po prostu depresję i trzeba pójść do innego specjalisty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

U lekarza bylam nie interesowalo go moje samopoczucie a jest takie jak przy chorej tarczycy no wlasnie depresje mi wmawial zwinol jedynie kase i nie uzyskalam odpowiedzi ani wskazuwek jakie badanie mogla bym jeszcze wykonac dlatego pytam sie tych co potrafia odczytac wyniki moze cos mi doradza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takie czyli jakie? Konkretnie napisz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

: przemęczenie, ospałość, wyczerpanie, zawroty głowy spadek libido.wypadanie wlosow.bole miesni.
nerwowosc to tak w skrocie wczesniej bylo gorzej przed dieta kolatanie serca,drzenie rak po schodach wejsc nie moglam taki bol odkad zaczelam diete to te objawy zniknely w tym czasie nie robilam badan i trudno mi powiedziec cos bylam wtedy za granica
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

napewno za malo zelaza. anemia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

lekarz kazal mi jesc ryby i to co zawiera zelazo twierdzil ze narazie to wystarczy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zbadaj sobie cukier.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ma Pani na mysli insulinowosc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry