Selekcjonerka w versalce co tydzień tak mówi. Bynajmniej nie jest to wymysł , że jest się źle ubranym, bo ostatnie dwa razy całej kolejki nie wpuściła - cały czas tłumacząc każdemu, że wejście tylko na rezerwację. A była godzina 22:30.
Wątek dotyczy: Versalka
dopiero dzis zajrzalam na strone klubu Versalka w poszukiwaniu wczorajszej imprezy a tam bardzo jasno napisane, ze do 23 wstep wolny. Szkoda ze dopiero dzis to zrobilam poniewaz "przemila" selekcjonerka spytala nas wczoraj czy mamy rezerwacje, nawet nie wyjasniajac o co chodzi, czy mozemy np wejsc po 23 placac, ani slowa wyjasnienia.
Gdybysmy wiedzialy ze na stronie napisane jest ze do 23 wstep wolny to chociaz moglybysmy wytoczyc ten argument ale coz...
lubilam ten klub ale teraz dlugo w nim NIE zagoszcze i moi znajomi rowniez nie
Versalka | (kategoria: Kluby, dyskoteki)
- Obsługa: 0
- Klimat i wystrój: 0
- Przystępność cen: 0
- Ocena ogólna: 0
* maksymalna ocena 6
Generalnie o ile klub całkiem sympatyczny, to tępa ( w moim przypadku blond ) selekcjonerka może kompletnie zepsuć dobre zdanie o miejscu. Ostatnio wybierałem się tam na prywatną (!) imprezę i nie zostałem wpuszczony, mimo że moje nazwisko figurowało na liście gości. Absurd, ale nic nie mogłem wskórać, przyszło mi spędzić wieczór w domu z niesmakiem który trzyma się do dzisiaj na myśl o tym miejscu.

nowy wątek
Moja ocena