nowy wąteknowy wątek
przyszła kosmetyczka:) - opinia

Wątek dotyczy: Europejska Edukacja

Aktualnie jestem jedną z kursantek i jestem zadowolona, że trafiłam właśnie na ten kurs. Dziwią mnie wcześniejsze opinie, warunki może nie są super luksusowe, ale nie są złe! Ważna jest wiedza jaką można pozyskać, oraz praktyczne przygotowanie do zawodu! Naprawdę polecam!!

Moja ocena

Europejska Edukacja  |  (kategoria: Kursy kosmetyczne)

• Oferta: 5
  • Poziom nauczania: 5
  • Czas trwania kursu: 5
  • Przystępność cen: 5
  • Ocena ogólna: 5

* maksymalna ocena 6

Re: przyszła kosmetyczka:) - opinia

WARUNKI SĄ NIEHIGIENICZNE,PRZYSZŁA KOSMETYCZKO!!!!!!BRAK WODY,BRUDNE ŚCIANY I WYKŁADZINA-MOJA DROGA W TEJ BRANŻY MOŻNA BEKNĄĆ ZA BRAK HIGIENY,BO MUSI BYĆ CZYSTO JAK W SZPITALU!!!!A TAKŻE BRAK STERYLIZACJI I PRAWIDŁOWEJ DEZYNFEKCJI,PRZETERMINOWANE KOSMETYKI,BRAK MASZYN DO MAKIJAŻU PERMANENTNEGO I TATUAŻU-PO JEDNEJ,DWÓCH SZTUKACH RAPTEM-NIEMYTYCH.DZIEWCZYNA I CHŁOPAK MUSIELI ROBIĆ NA EGZAMINIE SPRZĘTEM,KTÓRY NIE PRZESZEDŁ STERYLIZACJI TERMICZNEJ!TO NIEZGODNE Z PRZEPISAMI!
KOSMETYKI DO MAKIJAŻU VIBO, BRAK WACIKÓW I RĘKAWICZEK.BRAK ŚWIATŁA I BRAK WIEDZY Z ZAKRESU STYLIZACJI I WIZAŻU-NA ZAJĘCIACH PROWADZĄCA MÓWI,ŻE ABY DOBRZE WYGLĄDAĆ POWINNO CHODZIĆ SIĘ Z WCIĄGNIĘTYM BRZUCHEM,JEŚLI JEST DUŻY-TO NIEZDROWE.JEŚLI KTOŚ REFLEKTUJE NA TAKI NIEŁAD-PROSZĘ BARDZO,NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ.

Warte uwagi: