Sprzedawałam w poniedziałak, w Gdańsku po 66 zł
witam!
znacie jakis skup w gdyni gdzie najwiecej daja za złoto?
mam do sprzedania pierscionek zeby miec za co kupic dzieciom prezenty na swieta i nie wiem zupelnie gdzie isc..
zrob zdjecie i wystaw tu na forum, moze kogos zainteresuje
nie mam juz mozliwosci zrobienia zdjecia wlasnie..
to może opisz co to jest i za ile byś chciała
w Kauflandzie na Unruga jest jubiler i własnie mają jakąś akcje że skupują za 100 zł za 1 gr. Tak było na wywieszce, ale nic wiecej nie wiem.
to mniej niż połowa ceny za gr złota w rzeczywistości :/
no bo w skupach zawsze zdzierają, najlepiej sprzedać na allegro jako pierścionek, nie jako złom
alwhitepearl gdzie mieszkasz? Może mogłabym pomóc zrobić foto (przyjade z aparatem) i sprzedałbysię za lepsze pieniążki?
przepraszam,może nie powinnam, zazwyczaj się nie wtrącam, ale tym razem nie mogłam sie powstrzymać;)
No literówka,ups...myslałam,że nikt nie zauwazy hehe,ale i tak wiadomo o co chodzi.
Dziękuję za wyłapanie mojego błędu.Widzisz nawet najlepszym się zdarza:)
Nie no fakt ;) Dziewczyny mają racje. Chce wysprzedać biżuterie za grosze w skupie złota żeby mieć na prezent dla dzieci, a równocześnie chce sobie kupić kiecke, bielizne, kino, kolacja.... coś nie halo ;)
A może głupa pali, ze chce sprzedać w skupie, tak żeby ktoś z forum zlitował się nad biednymi dziećmi i kupił ten pierścionek za więcej ;)
Ale Wy jesteście detektywi co? Wszystko wywleczecie!
Nie wiem o co chodzi z zakupami autorki wątku ale uważam,że nie powinniście się tak interesować życiem innych.
A może zapytajcie o to samą zainteresowaną jak tak was to boli.
no a niby kogo ja zapytałam? to jej wątek.
jak przeczytałam, że brakuje jej pieniedzy na prezent dla dzieci, zrobiło mi się ich żal. chyba nie tylko mi, bo marta też chciała pomóc z tego co przeczytałam...
za chwile patrzę... a w kolejnym watku chce kupic sukienki itp
na tym forum jest dużo osób, które naprawdę potrzebują pieniędzy, ale równiez takich, które chcą pomóc. boję się tylko, żeby nie zaczęto tego wykorzystywać...
jeśli ja nie miałabym na prezent dla dziecka, pisałabym o tym, to jednocześnie nie oświadczałabym, że idę do kina i restauracji...
olaolenka, alwhitepearl w innym wątku wspominała że chce kupić sukienke bo zbliża się rocznica ślubu, kolacja w restauracji, stąd temat zakupów.
Swoją drogą to sorki dziewczyny ale to nie Wasza sprawa!
Jej sprawa skąd ma pieniądze i na co je wydaje!
widze, ze tutaj cos napisac to jest .. ehh.. brak slow :))
na prezenty dla moich dzieci mam juz od dawna odlozone chodzi mi o dzieci z domow dziecka, bo co roku kupywalam im cos chociaz slodycze, a w tym roku jest u nas kiepsko z kasa, wiec postanowilam sprzedac bizuterie, ktora od dawna lezy.... :))
zadowolone?
i nie chodzilo mi w tym watku o zadna litosc. nigdy sie nie prosze o pomoc nawet jesli jest zle!
A teraz powinno byc Wam wstyd,że się tak interesujecie zyciem innych i wtykacie nos w nie swoje sprawy!!!!
Na tym forum same wścibskie forumki i aferzystki!
no to przepraszam:)
brawo za gest!
raczej nie wnikam, w to co się pisze na forum ale tym razem było inaczej:) a wścibska z natury nie jestem

nowy wątek