nowy wąteknowy wątek
szukam kolezanki do biegania
[Morena]

szukam kolezanki do biegania na Morenie okolice piekarniczej.
2-3 razy w tygodniu 1-1,5 h uprzedzam ze jestem bardzo poczatkujaca...wlasciwie nteresuje mnie taki marszo-bieg.
chce zrzucic dodatkowe kg i poprawic kondycje.
mam 36 lat;)
sa chetne?

Re: szukam kolezanki do biegania

kurcze a Ty juz biegałaś? 1,5h? ja zaczełam jakis czas temy i 0,5 godziny biegu dla mnie to spory wyczyn.

Biegam sama z muzyką na czterech porach roku :)

myslalam o takim marszo-biegu...troche pobiegac, troche poćwiczyc w lesie przy drzewach, troche maszerowac szybkim krokiem....myslalam o okolicach poligonu...

Hej,
Ja jestem zaintersowana. Okolice poligonu mi odpowiadają. Jeśli jesteś nadal chętna napisz na email jollka52@wp.pl :)

napisalam Ci maila?
ktos jeszcze dolaczy?

A Wy teraz w te mrozy biegacie?
Ja bym dołączyła, ale po pierwsze - na razie za zimno, po drugie - dla mnie pół godziny to już w sam raz, zresztą ciężko na dłużej regularnie z domu wychodzić (synek jak w suwaczku). Ja tam będę biegać na wiosnę :)

zimno to fakt...bardzo:)
ale macie jakas inna forme poruszania sie w ta zime?
mi pomyslu brak

Ja jestem chętna! bigałam trochę jak nie było mrozów. Teraz mi się nie chciało przez nie ale w towarzystwie co tam! najwyżej mi nos odmarznie:) napisz do mnie na maila paulapl1@wp.pl

I jak? Biegacie w te mrozy? Chętnie dołączyłabym jak zejdzie powyżej 0 stopni, ale boję się że już wtedy ten wątek będzie nieaktualny, więc dlatego pisze teraz. Przypomnę się za czas jakiś. Pozdrawiam serdecznie,
Ola - shiva301@poczta.onet.pl

Warte uwagi: