nowy wąteknowy wątek
worki próżniowe do odzieży-czy warto?
[Rodzina i dziecko bez ogłoszeń]

Dziewczyny,
jak pewnie większość z nas mam malo miejsca w szafie i zastanawiam się nad zakupem workow próżniowych do odzieży jak np. ten:
http://www.allegro.pl/item502068480_worki_prozniowe_na_posciel_odziez_60_x_50_cm.html
czy któraś z was z tego korzysta i może potwierdzić że dużo miejsca się oszczędza?

image
Re: worki próżniowe do odzieży-czy warto?

zdecydowanie polecam, my mamy wszystko letnie w wtorkach, a zimowe w lato w workach, do tego wiadomo pociel, ubranka kuby etc. ja uzywam 90-90 ale mam duza szafe wiec meszcze takie duze bez problemu, miejsca oszczedza sie sporo :)
wszystko p owyjeciu jest mile w dotyku i zapachu, ja i tak piore, po wyjeciu, ale dzieku braku dostepu poiwetrza utrzymuje sie ladny zapach.

image
image

ja tez polecam

ja tez polecam, kupowalismy z allegro i bardzo dobre, ale pokusilismy się też tansza cena z chin sprowadzone i tandeta.

my tez mamy z allegro, tyle tylko ze niemieckie.z tv marketu za drogo wychodzi.

image
image

Dzięki bardzo,
a możecie powiedzieć od kogo kupowałyście z allegro?- jak rozpoznać te lepsze

image

Tak jak kolezanki polecam te worki w 100% kupowalam takie worki o roznuch rozmiarach w sklepie Black Red White oni teraz w wiekszosci maja taki stoiska z roznymi gadzetami Ramki pudelka szklanki kubki i sa wlasnie te worki -cena ich to groszowa sprawa a jakosc rewelacja naprawde na allegro nigdy nie wiadomo co mozna trafic a tu sprawdzona jakosc

a ja mam takie z nimi doświadczenia:
myslelismy z espakowanie ubrań w takie worki i włozenie do walizek na wyjazd zaoszczedzi trochę meijsca, nieststy - po wypakowaniu wiecej ubrań sie zmiesciłow walizce :)

Eleganckie Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki Ślubne
Nowe wzory wg potrzeb klienta http://doriart.ucoz.com
image

a to rzeczywiście ciekawostka bo mi do szafki nie chcaiły zmieścic sie 2 kołdry 2 poduszki 3 śpiwory zapakowalam to wszystko e jeden worek prłzniowy bez zadnego problemu weszlo malo tego bo na wysokosc po ściagnieciu powietrza ma moze 10 cm więc na górę polozylam jeszcze mnostwo rzeczy :)

ja kupił am 3 razy worki 2 razy były od razu do wyżuceni a 1 raz do jednorazowego użytku,może mi ktos podpowie jakie trzeba kupic a moze kupujecie tak jak ja tylko sie wstydzicie przyznac

Bo te najtańsze są kiepskiej jakości. wejdź na http://www.twojedodatki.pl te są naprawdę dobrej jakości i w dobrej cenie

mam pytanie w którym sklepie kupiłaś moja droga te worki? Ja pytałam w sklepie w gdyni i nic takiego nie mieli i nie mają

witam a mam pytanko od kogo kupiłaś z allegro?

a ja kupiłam z tego Betterware i nie umiem ich zamknać dobrze :-((( powietrze mi się dostaje do srodka mimo że wysysam odkurzaczem ...........no poprostu nie umiem

ja własnie sobie kupiłam i czekam na przesyłeczke :)

Jakie kupić? Od kogo najlepiej z allegro? Przymierzam się do tego, bo już od dawien dawna brakuje mi miejsca...

jak przyjda to Ci powiem co i jak :)

HOP HOP :))

Hej Wiperku. Czy dostałaś już swoje worki? Może ktoś jeszcze może polecić jakąś firmę? Sprzedawcę?

dostałam...powiem tak, ciuchy zajęły 4 razy mniej miejsca w szafie ;)

zamawiałam na allegro ztakie http://allegro.pl/item546821971_worki_prozniowe_opakowania_80x60_wiszacy_zestaw.html

Ok, dzięki. Muszę wymierzyć moją szafę i wybrać rozmiar :)

hehe ja kupilam te same co Wiper:)

image

image

Dziewczyny właśnie wybieram takie worki na allegro. Czy możecie napisać od jakiego sprzedawcy kupiłyście? Nie chciałabym się naciąc. Z góry dzięki:-)

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6675196

image

image

Chciałam zapytać, gdzie w sklepie mozna kupić te worki. Potrzebuję ich natychmiast :-)

image

pewnie w gdyni na 10 lutego - sklep z rzeczami z telezakupów mango

Mam jeszcze jedno pytanko, zanim zamówię. Wymierzyłam wczoraj szafę i okazuje się, że ma głębokość 55 cm (drzwi przesuwane). Moje pytanie: czy upchnę te worki o wymiarze 60 cm, czy szukać gdzieś mniejszych??

upchniesz, bo one się zmniejszają po odessaniu powietrza

ja mam takie 60x80 a szafę głęboka na 70 cm i to 80 spokojnie mi się zmieściło

worki zrobiły się mniejsze

Ok, dzięki za info.

ja właśnie zamówiłam i już do mnie jadą

image

Nie polecam firmy softpack.
Sklep nie wysyła w terminie produktów, słaba jakość np. pojemników na pościel, ubrania, koce, organizer na buty jest beznadziejny, chyba na pościel czy koc go wykorzystam.
Cena zawyżona w stosunku do jakości.

ja kupiłam na allegro i polecam

na 100000000000% polecam. Oszczedza sie MASE miejsca. Ja mam posciel (nawet koldry i poduszki) i zimowe ubrania na poddaszu i nic nie przepuszczaja. Poddasze mam nieocieplone wiec jakby cos przepuszczaly, to by bylo nieciekawie. Zanim wynieslismy na strych to je mielismy w sypialni przez pare tygodni zeby sie upewnic czy zawor nie pusci i nic...
SUPER SPRAWA!!!

Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm

Hejo dziewczyny

Czy te wiszące worki duży ciężar utrzymają?
Muszę skompaktować ciuchy bo powoli mi się wysypują z szaf a wiosna idzie więc zimowe ubrania pójdą w odstawkę. :-))

bigbeat@vp.pl

Hop hop

bigbeat@vp.pl

No nic to, napakuję na wyczucie.

bigbeat@vp.pl

nie wiem ile wytrzymują, jak nie masz informacji na opakowaniu to może skontaktuj się ze sprzedwcą, albo rzeczywiście na wyczucie zapakuj- mi się wydają one dość wytrzymałe.

image

Dziewczyny powiedzcie mi czy po użyciu tych worków ciuchy są pogniecione ? Dajcie znać bo chcę kupić w prezencie teściowej. :D

up up

Nadal proszę o odpowiedź :D

Gwiazdeczko,
na chłopski rozum - jeśli dobrze złożysz to pogniąta się tylko trochę...

bigbeat@vp.pl

A jeśli to będą płaszcze zimowe ? Trudno mi sobie wyobrazić działanie tych worków :D
http://www.allegro.pl/item585068225_worki_prozniowe_normal_wiszacy_zestaw_najtaniej.html

Obiecam teściowej, że się nie pogniotą a potem będzie wstyd :P

Widzę, że koleżanka ma lepsze dni.
Humorek dopisuje. :-)

bigbeat@vp.pl

kupiłam te same worki co wiper , złożyłam pościel i zostawiłam na noc, rano wstaje, patrze a worki wygladaja jak przed odessaniem powietrza, dziewczyny co ja robię z nimi źle - dodam tylko że zakręciłam je na maksa aż mnie paluchy bolały ;-) ?
pomóżcie

up....;-)

A zakręcasz tą większą zakrętkę również?

Twoja poścel mogła wydłubać sobie dziurkę w worku, żeby oddychać.
Albo worki są wadliwe... ;-)

bigbeat@vp.pl

bigbeat wszystko jest możliwe ;-)

zaręcam obie nakrętki i dalej to samo...

ja osobiście stosuję worki próżniowe do pakowania wędlin w komorze próżniowej. Super ofertę na takie rzeczy mają w ampac
www.ampac.pl Firma ma bardzo dobrą jakość jak i też konkurencyjne ceny. Ostatnio jak surfowałem znalazłem ich stronkę. Polecam!!

gdzie mozna kupic takie worki ale nie allegro?? a jesli allegro to jaki sprzedawca?

image

image

http://www.allegro.pl/search.php?string=worki+próşniowe&us_id=6675196&country=1
ja kupowałam u niego, moja sąsiadka znalazła też w podobnej cenie ale inne bo były we wzorki;)

image

mam pytanko odnośnie tych worków - czy odzież zapakowana w takie worki gniecie się - jak wygląda po wyjęciu?

Właśnie wypakowałam rzeczy z jednego worka i niestety pogniecione. Z tym, że ja "wyssałam" powietrze na maksa, a producent radzi trochę zostawić. Może w takim przypadku się nie gniotą ubrania.

ja nie umiem ich używać - nie zamykają mi się jak trzeba a i wcale dużo miejsca mi nie oszczędzają - nie wiem może ja ciuchów za duzo tam pakuję ???????kupiłam 3 takie worki dość spore i wg mnie nie jest to jakaś rewelacja - kupiłam z tej firmy Betterware czy jak jej tam :-(

Ja te worki polecam! Przechowuje w niej dodatkowe kołdry, koce itd. Kupowałam je jakiś czas temu w hurtowni Szczepan w Przejazdowie fakt nie były tam drogie, jednak raczej pochodziły z Chin, a 2 po kilkakrotnym otwieraniu i zamykaniu się rozszczelniły. Ale i tak warto, tylko że teraz kupię lepszej jakości

image
image

Ostola - też kupowałaś na Allegro?

Czy wszystkie kupowałyście u tego samego sprzedawcy? http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6675196 "poses-ck"???

muszę kupić kilka worków, żeby pochować zapasowe kołdry, koce, ciuchy na następny sezon itp. :)

image

hopsa :)

jakie rozmiary worków są najlepsze do pościeli, koców itp.?

image

Ja zakupiłam na próbe dwa o wymiarach 120x80, w jednym mam kołdrę (puchową i bardzo dużą) + 3 poduszki, które spokojnie zmieściły mi się do środka, a w drugim przetrzymuję zimową garderobę roboczą mojego męża ;) ma tego też sporo, co dodatkowo jest równiż dość grube, bo mocno ocieplane. Caly zestaw również mi się zmieścił do worka, i pewnie jeszcze tego troche bym w nim upchała :))

Gdyby po zapakowaniu ubrań, te worki nie były tylko takie ciężkie, to już w ogóle byłby idealne :))

25 grudnia 2008 r.
image

ciężkie nie ciężkie ;) ważne, że oszczędzają miejsce :D a teraz jak się przeprowadzimy, to dosłownie każdy cm będzie na wagę złota :) (np. nie mogę naszego tv ustawić w witrynie, bo brakuje 3cm!)

image

jeszcze raz do góry :)

Gosiaczek79 - mogłabyś jeszcze raz podać link do aukcji sprzedawcy, od którego kupowałaś? albo jego nick? (tamten link nie działa)

Ostola, Ewa.gdynia, Wiper, Inees - od kogo kupowałyście? :)

wszystkie od "poses-ck" http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6675196 ?????

image

wiem, że jestem upierdliwa ;P

ale w przyszłym tygodniu MUSZĘ mieć te worki!!!

Gosiaczek79, Ostola, Ewa.gdynia, Wiper, Inees - napiszcie proszę nick sprzedawcy od którego kupowałyście na Allegro te worki :)

image

poses-ck - ja od niego:)
powodzenia.

image

http://www.allegro.pl/search.php?string=worki+próşniowe&us_id=6675196&country=1

image

mam tylko jedno małe ostrzeżenie- jeżeli chcesz kupić też wiszące to zmierz szafę w srodku- ja kupiłam szersze żeby męża kurtki się pomieściły a pewnie zmieściłyby się w te troszkę węższe a zato drzwi od szafy mi lekko szorują po tych workach;( na szczęście kupiłam tylko 3 takie (popakowałam po 2-3 kurtki do jednego)

image

dzięki Gosia :)

czyli muszą być zgodne z głębokością szafy? w moim przypadku 60cm? czy skurczą się troszkę?

czyli te 120 x 80 będą za duże do szafy o głębokości 60cm?

najwyżej upchnę je na pułkach w piwnicy :)

image

z szerokosci niewiele sie skurcza, maja dosc szerokie zgrzewy po bokach, mysle ze 80 moga byc male ale tez jak mozesz w piwnicy trzymac to sie nie zmarnuja. albo wez taki i taki i zobaczysz.

image

polecam

ja kupiłam w markecie i chba trafił mi sie jakiś felerny, bo nie trzyma tak jak powinien

image

image

no to zamówiłam :)

1 x http://www.allegro.pl/show_item.php?item=701439551
3 x http://www.allegro.pl/show_item.php?item=708234901
2 x http://www.allegro.pl/show_item.php?item=708197837
1 x http://www.allegro.pl/show_item.php?item=707798438

zobaczymy jak się spiszą ;P

dzięki za pomoc :*

image

kopiuję co napisałam w innym wątku ;)

jesteśmy tuż po przeprowadzce i musieliśmy zmieścić się z górą rzeczy w małym pokoju ;)

wczoraj wieczorem rozpakowywaliśmy torby... do tej pory nie wierzę, że:
po 1 - wszystkie rozpakowaliśmy
po 2 - zmieściliśmy się ze wszystkimi rzeczami i jeszcze miejsca zostało ;)

ale to 2 nie byłoby możliwe gdyby nie te worki próżniowe!!!! są fantastyczne!!!!!! na 1 półkę w szafie weszły mi 3 worki - w jednym moich 10 swetrów(większość grubych), w drugim mniej więcej tyle samo swetrów Mariusza no i 3 worek ciuszków Gabrysia - tych większych, które muszą poczekać kilka m-cy :)

albo duży worek z wełnianą kołdrą + 2 poduszki + bielizna pościelowa + ręczniki - po odessaniu wysokość ok 10cm :P bez problemu schowane w 1 skrzyni rogówki + kolejny worek z ciuchami i jeszcze miejsce zostało :D :D :D

no i mój worek wiszący z 4 kurtkami :)

jestem nimi zachwycona i jak ktoś(sąsiadka, kumpela, Teściowa) będzie chciał zamawiać - to dokupię jeszcze ze 4 :)

także jeśli któraś z Was potrzebuje pochować trochę rzeczy i ma mało miejsca - to POLECAM :)

image

AgusiaGda, chciałabym kupić takie worki, ale zupełnie nie mam pojęcia jakie rozmiary. Poradź. Chcę pochować kołdry, poduszki, ale też ubrania letnie, ciuszki z których córki powyrastały .

Pierwszy raz słyszę o tym cudzie, więc nie mam pojęcia jak to działa. W jaki sposób odsysa się powietrze?

miałam kupione następujące worki:

3 szt. 98x68cm
2 szt. wiszących worków 120x80cm
1 szt. 130x90cm
komplet 3 szt. - 2x 80x60cm + 1 wiszący 98x68cm

kołdrę wełnianą, 2 poduszki, 2 ręczniki, komplet bielizny pościelowej - to mam w tym największym worku 130x90cm

w 1 worku wiszącym 120x80cm mam 4 swoje kurtki :)

2 najmniejsze worki 80x60cm + 2 worki 98x68cm - tam mam ciuszki Gabrysia, nasze swetry i 1 worek moich ciuchów :)

Piernik - worki odsysasz odkurzaczem :) aż miło patrzeć jak to wszystki się kurczy :) normalnie jak jakieś czary ;)

image

ojoj, już się napaliłam na te worki, ale nie mam odkurzacza :(

ja mam odkurzacz ale mi nic nie wysysa a może to wysysanie długo trwa?

chwilke, od razu widać jak zaczyna zasysać
A dobrze zamknęłaś?

image

trochę czasu minęło, i te linki nie działają. Mam prośbę o namiar od kogo kupić na allegro zeby były dobre :) Z góry bardzo dziękuję

http://www.allegro.pl/item1033998184_zapachowe_worki_prozniowe_60_x_80_cm_kpl_4_szt.html

ja mam te i jestem zadowolona

imageimage

Mam zamiar te zakupić,ae nie mam pojecia jakie więc podnosze wątek.

Majka123 a pytasz o firmę czy wymiar?
ja mam takie duże że wkładam dwie "kupki" ubrań i składam worek na pół żeby wlożyć do szafy, a jak miałam koce i pościel to normalnie wchodziło.
a sprzedawcę na allegro to poses-ck - moja sąsiadka kupowała od innego (nie znam nazwy ale są w kolorowe kółka) i się podłączyłam i już dwa mi się porwały:(

image

A ja polecam tego sprzedawcę "micomwroc", kupiłam od niego kilka worków próżniowych zapachowych i jak dla mnie rewelacja... Wytrzymałe, pachnące, nie przepuszczają powietrza...

25 grudnia 2008 r.
image

image

25 grudnia 2008 r.
image

Ja kupiłam właśnie te worki co są powyżej na zdjęciu. jeśli sie dobbrze zamknie i nimi pożniej nie rzuca ani nie przenosi z miejsca na miejsce to nie przepuszczają powietrza, lecz martwi mnie ich trwałość, ponieważ się gniota i wydaje mi się ze będą się z czasem tak jakby łamać i przecierać ze względu na brak elastyczności. Czy są worki jakiejś firmy własnie bardziej elastyczne???

Bardzo dobre są worki próżniowe z firmy Betterware, ale akurat teraz chyba nie są w promocji.

a jak kupic z betterware??????? na ich stronie tylko jak zostac ich przedstawicielem a spisu przedstawicieli jakby brak ja chce zostac klientem

możesz zamówić np. u moje Mamy :) jest przedstawicielem Betterware ;)

image

Mam do was pytankio chce sobie kupić takie worki zeby zaoszczedzic miejsce w walizsce na podróz poniewż wybieram sie pociagiem.
Mam zamiar kupic na allegro jakies worki ale nie wiem czym oddesac to powietrze? może byc pompka do materaca?

te worki odsysa się odkurzaczem :P

image

Ja ostatnio takie worki, właśnie do odsysania odkurzaczem, kupiłam tutaj - http://worki-prozniowe.poradnikdomowy.net

Szkoda tylko, ze nie zmniejszaja wagi tych rzeczy hehe :) Ale prawda jest taka, ze np. posciele mozna naprawde fajnie schować do szafy i miec jeszcze troche miejsca.

podbijam, mam zamiar się zaopatrzyć w te worki bo ciuchów po Lenie mnóstwo ..

żaden z działających linków nie działa, a podani sprzedawcy nie mają nic wystawionego, możecie podać coś aktualnego od kogo na allegro zamówić te worki?

imageimage
image

hop hopp pomocy ;)

imageimage
image

w sklepie Mango w gdyni mama mi kupowala swego czasu, zajrzyj na ich stronę

a tam wysyłkowo można? bo ja z Gdańska to trochę nie po drodze, dlatego wolałabym allegro ;)

zresztą ceny bardzo fajne, ale no, nie trudno za 5 zł kupić jakieś badziewie, dlatego pytam o coś sprawdzonego ;)

imageimage
image

Dziś kupiłam w lidlu. Super sprawa! Kupię więcej na allegro.

ooo w lidlu w jakiej cenie?

imageimage
image

hop podbijam
- ja tez mam zamiar kupic jakie tu wybrac na allegro czy ktos ostatnio kupował?

http://allegro.pl/worki-prozniowe-100x70-tania-i-szybka-wysylka-i2406162583.html

ja kupuje tutaj, są super

no ja tez sie podlaczam moze ktos nam poradzi jakie kupic i gdzie najmpeiej coby nie okazalo sie ze badziew sie kupi, tylko jakies lepsze i slyszalam ze najlpesze sa zakrecane a nie jak kapsel sposob zamkniecia czy to prawda ze na to zwracac uwage ja potzrebuje tego duzo duzo:) moze mi polowe ciuchow pochowam:)

jak dla mnie są super od pościeli kocow poduszek itp bo mega to miazdzy do ubran juz gorzej moze jakbym chciala po 5szt spakowac to i owszem ale jak wiecej to ciezko tzn nadal jest tego sporo. kupilismy na allegro nie zupelnie najtansze ale moze cenowo jakos drugie od najtanszych nie chce mi sie szukac sprzedawcy i one maja jakby kapsel ale to sie odkreca potem tez nie wiem dokladnie na jakiej zasadzie dziala ale jest do krecenia i na koniec taki kapsele na tym pokretle jeszcze i sa ok.

a juz zamowilam, zobacze czy 50 zl pojdzie sobie::) wybralam tam gdzie kupuje ludzi najwiecej i nie ma negatywow:) mam nadzieje ze beda dzialac i uda mi sie pozmniejszac)

my tez sie tym sugerowalismy

powiedzcie mi bo juz dostaje szalu, dzisiaj pol dnia robilam porzadki zeby powkladac i posegregowac rzeczy do workow ktore kupilam na allegro i puszczaja powietrze czy to normalne czy jakis szajs kupilam, sugerowalam sie duzym kupnem i komentarzami, i d*pa blada czy ja juz nie umiem,:) czytac instrukcji i cos zle robie, czy to tak puscza po paru godzinach, bo mnie juz krew zalwea juz wole kupic dobre i sprawdzone worki bo jestem poczatkujaca ale poprostu wpadlam w szal workowi bo superowa sprawa

u mnie jest tak ze sie wklada zakleja takim czyms co potem wyjmuje potem se odsysa to powietrze ale maz jeszcze przekrecal to pokretlo co tam jest i wtedy zatykal je i bylo ok tylko jeden puscil nam ale mam tez takie co otwieralam juz i jeszcze raz odkurzaczem i jest ok.

no u mnie tez tak mam no ale mi puszcza a niby dobrze wszystko moze ktos kupowalm w praktikerze tam sa drozsze moze lepsze:) bo juz sie tym sugeruje

również planuję na wyjazd wyposażyć się w takowe, ale nie zdążę już chyba zamówić na all.. tzn wolę nie ryzykować. Gdzie takie dostanę? Słyszałam o Rossku, ale nie znalazłam. Tesco? PoMOCYYYY :)

praktiker sa dzisiaj byly rozne rozmiary

tylko nie wiem jakiej jakosci sa, ja kupilam na allegro i puszcaja powietrze do bani:( i juz mam dosyc, a ty jak kupisz daj znac moze lepsze:) chociaz juz tez jade jutro kupic do prakikera

adres sklepu w Gdańsku, Km International Karolina Mikosińska ul Dragana3/5, WORKI PRÓŻNIOWE, ALE CHIŃSKIE

ktora z Forumek zamawiala u mnie worki prozniowe z Betterware? Jestem ciekawa opinii ;) jak sie spisuja?

czy moze mi ktos napisac na ile zmniejszaja sie wymiary worka po odpompowaniu? mam w skladziku nietypowe polki 40x90 i 50x90

up! podbijam!
Dziewczęta proszę poradźcie gdzie kupić worki bo wybór na allegro jest za duży - znalazłam stronkę aletofajne.pl - tam też mają worki ale czy warto od nich zamawiać? Może ktoś miał do czynienia? Dajcie znać proszę

moze ta uwaga przyda sie tym, ktorzy maja problem z trzymaniem późni w workach. 70% worków które kupiłem (w Softpack) nie trzymalo, a sprzedawca okazal sie absolutnym arogantem, postanowilem cos zadzialac bo workow kupilem sporo. Poniewaz worki nie trzymaja albo na zaworze, albo na zamknięciu, zrobilem eksperyment z posmarowaniem zaworka smarem uszczelniajacym - smar silikonowy z Castoramy (LEDA). Bingo! Wyglada na to, ze naprawde minimlna ilosc - cieniutka wrstwa, tyle co nic - smaru nalozona na zaworek OD STRONY SKIEROWANEJ DO WNĘTRZA WORKA praktycznie uszczelnila wszystkie worki.

Ja niestety pokusilam sie i kupilam chyba z 15 tych workow roznych rozm i co po 2 dniach prozni brak worki sie rozeszly i leza i co teraz tak jak kolezanka powyzej pisze musze moze tez ten smar kupic ale na allegro trzeba uwazac bo mozna na taka tandete trafic

image

SOFTPACK - nie polecam firmy
nierzetelna, dlugi okres realizacji zamowienia

dziewczyny, wiecie może gdzie stacjonarnie w Gdańsku lub Pruszczu Gd. można kupić wiszące worki próżniowe ?
Ja też nadziałam sie na Allegro, więc chciałabym teraz zobaczyć je przed kupnem.
W BRW ostatnio byłam, ale nie mieli.

W Leroy jest teraz promocja nawet. Cena stosunkowo wysoka w porównaniu do tych z allegro więc może warto?

image

dzięki, też je znalazłam, tylko że z wiszących jest 1 rozmiar i jest on do mojej szafy za duży, niestety :)

W Juli na szadolkach jest wiszacy rozm.90x60 za 15 zl

o... bardzo dziękuję za info :)

W netto za 7 pln pare dni temu kupilam i jestem zadowolona. rozne rozmiary w 1 cenie.

kupiłam w Jula, ale są do d..., ciuchy w próżni są może przez kilka godzin. Zresztą co chwilę odpadają wieszaki, a wcale nie umieściłam w nich niewiadomo jak ciężkich ubrań (po prostu po 1 kurtce)

ja znalazłam worki próżniowe w ogłoszeniu na wejherowo cena worków za 50-60cm 10zł a za 70na100cm 12zł http://www.wejherowo.pro/ i są ok

Mam i z Juli i z ikei i nie marzekam,chociaz faktycznie te z juli sa hmm,slabsze

superworki

Te są rewelacyjne http://superworki.pl/ - niebo a ziemia w porównaniu z tymi co na allegro kupiłam

Re: superworki

czy ktos jeszcze poleca worki z tej strony/ superworki.pl

Re: superworki

A ja polecam te ze sklepu http://www.twojedodatki.pl Są naprawdę dobrej jakości

My mieszkamy w kawalerce, postanowiłam zaryzykować i kupić dwa worki żeby schowac zimowe kurtki i płaszcze :)

Efekt super! Worki ładnie sie zassały i są o ok 60% mniejsze po odessaniu powietrza. Teraz musze dokupić ich więcej.

Kupowałam od
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=19911157 tego sprzedawcy

Jeżeli worki po zakreceniu puszczaja powietrze to zobaczcie czy coś wam nie weszło w korek, w moim przypadku weszło futerko z kapturka. Po usunięciu włosków worki nie puszczały powietrza

Warte uwagi: