Widok
08-11-2014 TOTALNY BRAK PROFESJONALNEGO SPRZĘTU !!!
Znów ktoś próbuje robić business niskim kosztem tylko czy wie o tym właściciel marki? W tym samym czasie pojawiły się trzy klientki na hybrydę. Pani Agata wykorzystując moment nieuwagi nowej koleżanki w zespole zabiera jej lampę UV gdyż są jedynie dwie ( na 4 stanowiska) i ja klientka mam utwardzane paznokcie innym rodzajem lampy, po którym hybryda faluje ja fale Bałtyku. Muszę czekać aż lampa się zwolni ( express?). Wygląd paznokci nie jest finalnie taki jaki powinien być mimo iż osoba robiąca hybrydę niezwykle się stara. Braków sprzętu nie przeskoczy. Pani Agata udaję, że nic się nie stało.Proponowana mi jest zniżka 10% przy następnej wizycie (7,50). Czy ja będę miała ochotę na następną wizytę? Jako zawodowy Coach cenię ludzi bystrych, szybkich i zaradnych ale nie znoszę cwaniactwa, na którym traci KLIENT ! Właścicielu punktu - dokup sprzętu i popraw panującą atmosferę pracy, wnioskuję po zachowaniu pań i rotacji pracowników, że jest zdecydowanie zła. Utrzymanie wysokiej jakości, jak widać, jest największą sztuką. Pozdrawiam.
Moja ocena
Manicure Express
kategoria: Paznokcie
oferta: 6
obsługa: 1
jakość usług: 1
kreatywność: 1
przystępność cen: -
ocena ogólna: 5
2.8
* maksymalna ocena 6