Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Konrad - opinia wątek zamknięty Dziś ze znajomymi 6 osób poszliśmy na przepyszny obiad. Mimo natłoku ludzi...
~Konrad
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 24 stycznia 2009

Polecam gorąco!!! wątek zamknięty Jestem absolwentką innego OSK w Gdyni, jednakże po wyjeżdżonych 30h nie byłam...
~Aleksandra G
-

Czarek - opinia wątek zamknięty Generalnie lubię jeść w Green Wayach. Niestety w Waszym wszystko szybko się...
~Czarek
-

Pierwsza i ostatnia wizyta w klubie wątek zamknięty Łajba jest najgorszym klubem w całym Trójmieście. Zgadzam się z opinią...
~Gryniu
-

żal... wątek zamknięty no coz... dziewczyny mile i usmiechniete, choc widac ze zdenerwowane......
~Barbara
-

Stosunek do ucznia wątek zamknięty Nie wiem jak wygląda wyposażenie szkoły i bezpieczeństwo (mimo dni otwartych...
~Krystyna
-

Było pysznie, teraz nie polecam wątek zamknięty Na poczatku zupy były pyszne. Póżniej np. duże kawałki świeżej papryki w...
~Anka
-

Polecam wątek zamknięty Czysto, profesjonalnie, a przede wszystkim bardzo przyjemna atmosfera. Tak...
~Anna
1

dodano: 23 stycznia 2009

Pawel - opinia wątek zamknięty zdalem za pierwszym razem, wiec nie ma sie czego czepiac. Chociaz byly...
~Pawel
-

Gastronomia wątek zamknięty bardzo smaczna kuchnia proste a zarazem wykwintne dania ..polecam szczerze...
~simpson
-

... wątek zamknięty ..... Dnia 21.01.2009 byłam na badaniu krwi psa, zapłaciłam stosunkowo nie...
~Majka
-

Marcin - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie polecam .Nie bede sie rozwodzil nad metodami nauczania itd. Ale...
~Marcin
-

szybko i solidnie wątek zamknięty jestem bardzo zadowolony z ich pracy i polecam ta firme innym osoba jesli...
~agnieszka sukniak
-

NIE POLECAM wątek zamknięty Bardzo długi czas oczekiwania na obiad. Nikt nie informuje że długo się...
~ROMAN
-

Dobre jedzenie, ceny nienajgorsze, ale ten wystrój... wątek zamknięty Byłem tam wczoraj już drugi raz. Od listopada niewiele się zmieniło. Ceny...
~JV
-

jaaa :) - opinia wątek zamknięty Ogolnie wrazenia pozytywne i super Panie z Recepcji :D Instruktorzy swietnie...
~jaaa :)
-

wspaniała obsluga wątek zamknięty Ostanio wybrałam sie ze znajomymi do tawerny, odrazu podszeła do nas...
~stała bywalczyni
-

Magda - opinia wątek zamknięty Sympatyczne jazdy z P. Rafałem, cierpliwość i przekazana wiedza sprawiają...
~Magda
1

Piękna kamienica z rysą wątek zamknięty W mroźny styczniowy pod-wieczór wybrałam się do Cafe Kamienica z dawno nie...
~e-Lena
-

Zadowoleni:))) wątek zamknięty Witam,bylam w tym lokalu po raz pierwszy i jest naprawde pozytywnie...
~P
-

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
397494

310162

wątków

do góry