Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
poszukuje speca od zainstalowania anteny wzmacniającej zasięg GSM poszukuje speca od anten który umiałby doradzić jaką antene itd żeby wzmocnić...
dartka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 października 2011

nnt. Gdzie i ile za takie schody? wątek zamknięty Może któraś z forumek się orientuje. Potrzebuję namiarów na speca od...
bogosiaa
22

dodano: 2 sierpnia 2011

cekolowanie i malowanie Szukam rzetelnego fachowca do cekolowania i malowania małej kuchni i...
~lena
3

dodano: 5 października 2011

Poszukuje kogoś kto zaprojketuje mi cukiwernie kawiarnie, na już wybranych kolorach i wyposażeniu jak wyzej, szukam kogos kto zaprojektuje mi 3 wersje w programie...
olciaprincessa
1

dodano: 7 października 2011

schody drewniane Witam, poszukuję stolarza do wykonania drewnianych schodów. Szukam kogoś z...
~adriane
-

dodano: 5 października 2011

OKNA drewniane regulacja - fachowiec szukam kogos do regulacji drewnianych okien kontakt gg 3029269
~mjakmama
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 3 października 2011

Szukam dobrego fachowca do cekolowania, malowania, ocieplenie poddasza Szukam dobrego, rzetelnego fachowca do cekolowania, malowania, ocieplenie...
monia12345
7

dodano: 22 września 2011

Szukam ekipy do wykończeniówki na cito Na cito poszukuję ekipy od wykończeniówki - wylanie fragmentu posadzki,...
~nikagda
4

dodano: 20 września 2011

taniej wziąść sprzątaczke wyjdzie zdecydowanie taniej wziąść kobietę do pomocy z ogłoszenia
Jolall
-

dodano: 2 października 2011

GDZIE NAJLEPIEJ KREDYT Z DOPŁATĄ?? witam mam pytanie czy ktoś brał już kredyt w programie Rodzina na Swoim i...
RafalR
-

dodano: 1 października 2011

Projekt domu mieszko - Witam , zakochałam się w tym domu, czy ktoś wie gdzie mozna w naszych...
nitusia25
4

drzwi zewnętrzne z montażem Muszę wymienić drzwi wejściowe. Chciałbym jakieś dobre antywłamaniowe. Kogo...
~Mario
-

dodano: 28 września 2011

kafelkarza poszukuje - tanio - od zaraz poszukuje fachowca - kafelkarza taniego; prosze o namiary i ceny za metr...
~karin
8

dodano: 29 sierpnia 2011

dodo7405
1

montaż baneru witam, czy ktoś się orientuje ile może kosztować montaż baneru reklamowego...
~BB
-

Tapicera do wykonania narożnika z trójmiasta poszukuje!!!!!! Witam.Poszukuje tapicera do wykonania narożnika.Wszystkie dostępne w sieci...
~Ewa 31
1

dodano: 28 lipca 2011

szukam kierownika budowy z uprawnieniami gazowymi Witam, szukam kierownika budowy z uprawnieniami gazowymi, żeby mógł...
~bikej
-

dodano: 21 września 2011

Montaż drzwiczek dla psa w drzwiach balkonowych Chciałabym zamontować drzwiczki dla psa, aby mógł wychodzić sobie na balkon,...
Kostkap
1

dodano: 14 września 2011

demontaż kaloryfera Poszukuję fachowca do demontażu kaloryfera wraz z skróceniem rur...
~maja
1

dodano: 16 września 2011

Ocieplenie plastikowych okien Szukam osoby/ekipy , która skoryguje mi źle zamontowane ( niedocieplone) okna...
~Justyna
1

dodano: 18 września 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16806

2515

wątków

do góry