Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jak wybrać dobrego pośrednika nieruchomości? wątek zamknięty Witam, Poszukuję dobrego i solidnego pośrednika nieruchomości, któremu chcę...
~Malwina
29

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 lipca 2011

Pośrednictwa a Świadkowie Jehowy Mama pytanie do osób z forum: Czy ktoś wie dlaczego pośrednicy obrotu...
~Mikołaj
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 lipca 2015

Bestseller Nieruchomości - czy ktoś wie na czym zarabiają? Bardzo zainteresowała mnie reklama tego biura "Zleć nam sprzedaż mieszkania i...
f.i.n.e.s.s.e
4

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 stycznia 2015

administator gdynia Bardzo proszę o polecenie w miarę dobrej firmy administrującej ponieważ tę...
~dana20
4

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 stycznia 2014

Agencja nieruchomości Format z Redy - proszę o opinie Czy ktoś zna agencję nieruchomości Format z Redy? Jakie są Wasze opinie?
~suszka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2015

Oferta ZZN, proszę o opinie. Otrzymałem ofertę na administrowanie moja Wspólnota od firmy ZZN - stawka...
~Jacek
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2015

Zarządzanie najmem - proszę o opinie Witam. Czy ktoś ma jakieś świeże doświadczenia z firmami, które zarządzają...
~lila
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2015

najlepsze biuro nieruchomości wątek zamknięty Poszukuję biuro nieruchomosci w celu sprzedarzy mieszkania.Jaki jest godne...
~goniak
55

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 marca 2011

Kredyt na mieszkanie - doradca mieliście kontakt z jakimis dobrymi doradcami kredytowymi, którzy potrafią...
~ana
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 marca 2015

Badanie opinii Klientów na temat współpracy z pośrednikami w Trójmieście. Pomoc. Witam Wszystkich forumowiczów . Zwraca się z prośbą o poświęcenie kilku...
user_137693352997
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 marca 2015

Doświadczenia z firmą Gestor? Jakie macie doświadczenia z firmą Gestor?
~Artur
11

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 maja 2012

zarządca nieruchomości NASZA WSPÓLNOTA witam,czy ma ktoś jakieś doświadczenie z w/w zarządca?chodzi o jego...
~eselec
4

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 lipca 2014

Administrowanie Dendrom. Mam pytanie do mieszkańców budynku Pacyfic. Czy są państwo zadowoleni z...
~mieszkaniec
-

dodano: 17 grudnia 2014

kto hamuje ruch na rynku nieruchomosci? odpowiedz jest jedna - spekulacja - którą bez żadnej wiedzy szerzą tzw...
~sd pro
8

dodano: 5 września 2014

Oszusci z biura nieruchomosci ! przestroga i zapytanie Czy jest mozliwosc jakiegokolwiek uregulowania aby POSREDNIK Z LICENCJA -...
~kabaret
3

dodano: 27 września 2014

Stawki u Zardządców Nieruchomości Witam. Czy możecie podać u jakiego Zarządcy jesteście oraz ile płacicie...
~Tan
6

dodano: 23 czerwca 2012

oceń swojego zarządcę w związku z rzekomo dużym niezadowolenie z pracy zarządców zainteresowanym...
user_138616687297
-

dodano: 8 sierpnia 2014

Zarządca nieruchomością Witam, potrzebuje zmienic zarzadce nieruchomosci. Może znacie godnych...
~Katarzynka
2

dodano: 25 maja 2014

Proszę o ocenę ogłoszenia http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-sprzedam/mieszkanie-gdynia-ogl7...
~3c
14

dodano: 29 kwietnia 2014

Poszukuję agencje zajmujące się administrowaniem mieszkań na wynajem Poszukuję firmy, która zajmie się pełnym administrowaniem i zarządzaniem...
~Kasia
3

dodano: 19 marca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry