Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Za ile można urządzić 50m mieszkanie? Jak w tytule, niedługo będziemy urządzać 50m mieszkanie, mamy mało środków i...
~lk
170

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 5 marca 2016

Łazienka płytki A gdzie znajdę fajne płytki, mam na myśli salon stacjonarny ? :)
~kanadka
8

dodano: 27 lutego 2019

Pomoc w księgowości Prosiłabym o pomoc, w ogarnięciu księgowości. Otóż jestem na ryczałcie. I nie...
~Nomona
-

dodano: 24 lutego 2023

Gdzie najtaniej farby Musimy odświeżyć domek na działce :) Mały domek z płyt i elementów...
AgusiaGda
20

dodano: 14 marca 2013

Tynkowanie i cekolowanie - ile kosztuje? Orientujecie się ile obecnie kosztuje metr kwadratowy tynkowania wewnętrznego...
Sabbi
16

dodano: 22 kwietnia 2014

Elewacja Mam pytanie do specjalistów. Co będzie bardziej praktyczne jeśli chodzi o...
Malekkin
12

dodano: 9 marca 2015

Ogrodzenie Jakie polecicie ogrodzenie do posesji? Drewniane czy jednak metalowe?
~Soldier
6

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 21 października 2021

Płytki w salonie Czy ktoś ma? Jak sie to sprawdza w porównaniu do paneli?
~anonim
2

dodano: 10 października 2018

Kostka brukowa - jaka najlepsza? Kostka brukowa - jaka najlepsza?
~ada
52

dodano: 6 czerwca 2014

Zabudowa kominka Witajcie. W jaki sposob wykonaliście w prawidłowy sposób zabudowe kominka? Od...
~anonim
-

dodano: 23 stycznia 2023

Agregat tynarski Witam budujących, czy tynkowaliście sami?? Jeśli tak może macie godny...
~anonim
1

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 9 grudnia 2022

Jakie schody? - co polecacie Pewnie wielu mieszkańców nowych domów w Baninie miało dylemat i pytanie...
~Hexag
47

dodano: 28 marca 2015

Prezent parapetówka Króciutko. Prezent na parapetówkę, świeżo wybudowany dom, dla dobrze...
~Swordi
1

dodano: 23 grudnia 2022

Gruntowny remont mieszkania - kogo polecacie? Szukam ekipy/człowieka do wykonania gruntownego remontu mieszkania (40m2...
~Ewelina
10

dodano: 4 listopada 2018

Taras z desek kompozytowych - Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy?...
~MM
61

dodano: 24 lutego 2016

Odrzucenie spadku Witam Mam trzy pytania. Byłam u notariusza i dowiedziałam się , że jeżeli ja...
~Plantain
1

dodano: 20 grudnia 2022

Piec na ekogroszek - jaki wybrać? Szukam dobrego pieca na tanie paliwo, myślę o drzewigroszku ale może...
~witold
18

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 2 lutego 2012

Akumulator do Łodzi Jak wybrać odpowiedni akumulator do Łodzi? Doradzicie jaką zamontować elektrykę?
~anonim
2

dodano: 29 lipca 2022

wilgotna ściana w przedpokoju... jak to zakryć??? Ściana przedpokoju łączy się z łazienką przez co non stop mamy na niej wilgoć...
baskasl
6

dodano: 24 października 2011

Jakie panele podłogowe do nowego mieszkania Mieszkanie to stan deweloperski. Przymierzamy się do remontu. Żona uparła...
~adaś
43

dodano: 5 stycznia 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry