Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
przedpokój - kafle czy panele? czeka mnie remont kuchni.... zastanawiam się czy na podłodze w przedpokoju...
~mamma
45

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 stycznia 2013

tynk mozaikowy - polecacie? czy odradzacie? Witam przeprowadzam remont i zastanawiam się nad tynkiem mozaikowym w...
~ania
7

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 lipca 2014

siłownia Witam, mamy na forum kogoś kto potrafi doradzić w takich sprawach jak wybór...
Emil50332
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 kwietnia 2022

Fotowoltaika - aplikacje Macie jakieś apki dla osób, które działają w tej branży? Sugestie,...
~kente
6

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 stycznia 2022

Zakup mieszkania Kochani, już sama nie wiem mam do wyboru mieszkanie w bloku - 53m2 ,...
~Lantame
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 marca 2022

Najlepsze okna Siemka, jakie okna według Was są teraz najlepsze na rynku? Ja bardzo lubię...
~Meksi23
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 marca 2022

Szukam kogoś taniego do remontu kawalerki Stare forum sprzed 10 lat niestety dane nieaktualne a nie jestem z Gdańska help
~anonim
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 marca 2022

materiały stalowe Drodzy, gdzie najlepiej zaopatrywać się w materiały metalowe stalowe w...
klaudiszka
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 października 2020

Jak zaimpregnować pergolę? Chciałabym zaimpregnować drewnianą pergolę. Nie chce jednak korzystać z...
~petodo
5

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 października 2017

Długi remont u sąsiada z góry Pytanie do Was: po jakim czasie trafiłby Was szlag , jeśli sąsiad remontuje...
~Mm
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 lutego 2022

Jaką firmę wybrać w Trójmieście do remontu Jaką firmę wybrać w Trójmieście do remontu
~505960550
2

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 lutego 2022

Panele podłogowe W jakim markecie kupię najtaniej? Potrzebuję 50m2
krycha88
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 lutego 2022

Wymiana instalacji elektrycznej Witam! Mozna "z gory" zalozyc jaki jest koszt wymiany instalacji elektrycznej...
~Sven
14

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 stycznia 2018

krzesło Witam, możecie mi powiedzieć jak wybrać krzesełko do karmienia? Nie za bardzo...
Inocenty121
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 lutego 2022

Papier gładziowy Według internetów jest to jakaś alternatywa do gładzi i syfu przy...
~aaa
9

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 października 2014

Zlew narożny - praktyczny? Zastanawiam się nad zlewem narożnym, dwukomorowym, lub 1 komora duża, druga...
~Kaisa
4

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 18 marca 2012

Łazienka - meble, szafka wisząca z umywalką Witam ;) Jestem w trakcie remontu łazienki. Chcę zakupić szafkę wiszącą z...
~Aga
3

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 lutego 2016

Podwójne malowanie? Witam. Czy może ktoś się orientuje jak to jest z malowaniem podwójnym ścian....
~:-)
8

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 września 2013

Porady dot. urządzenia domu i ogrodu Jeśli szukacie inspiracji dotyczących aranżacji i remontu mieszkań, to...
~Papug
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 stycznia 2022

czym myc plyte indukcyjna??? czy trzeba specjalnych srodkow do mycia plyty indukcyjnej, ?? czy to...
~szanska84
48

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry