Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polskim busem w nocy... hej, planuję podróż tym transportem w nocy i zastanwiam się czy jest to...
~kalka
7

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 listopada 2014

polećcie domek tak w okolicach między krakowem a zakopanem Planujemy tygodniowy wypad w lipcu z dziećmi. Chcemy wynająć domek może ktoś...
~ja
2

dodano: 16 listopada 2014

Nie ma już bezpośredniego pociągu do Zakopanego??? Sprawdzam połączenia i wszystkie pociągi z przesiadkami,podróż zajmuje 17...
~ja
8

dodano: 10 listopada 2014

Toruń - gdzie nocleg? szukam taniego noclegu w Toruniu!
~emila
-

dodano: 11 listopada 2014

Święta na Kaszubach, polećcie jakiś ośrodek. Czy mógłby ktoś polecić ośrodek gdzie organizują Święta Bożego Narodzenia,nie...
~aga
2

dodano: 7 listopada 2014

Na wakacje z dzieckiem - z którym biurem? Bardzo bym prosiła aby mi ktos polecił dobre biuro podróży.
~Monia
-

dodano: 4 listopada 2014

Krótka ankieta - Meksyk (magisterka) Proszę o pomoc w postaci wypełnienia krótkiej ankiety na potrzeby pracy...
~studentturystyki
-

dodano: 2 listopada 2014

kto był w Białce Tatrzańskiej na nartach z dzieckiem mam pytanie ponieważ szukam miejsca dla os dor +dziecko 6 lat proszę o radę w...
goralka
-

dodano: 31 października 2014

Ile czasu się jedzie ze Słubic do Gdyni? Mam pytanie - ile czasu się jedzie autokarem ze Słubic do Gdyni ? Tak - pi...
~Asia
2

dodano: 4 października 2014

Legoland samolotem krok po kroku. proszę o wskazówki i może namiar na stronkę, biuro skąd załatwiać. Znalazłam...
~miki
6

dodano: 18 października 2014

szukam agroturystyki w Żywcu lub okolicach Jak w temacie. Najlepiej jakby były tam zwierzęta kozy, owce, konie, krowy,...
inka5
-

dodano: 17 października 2014

fajne miejsce w Toruniu? wybieram się na kilka dni do Torunia.Samo miasto znam bo bywałam,ale polećcie...
~Monia
2

dodano: 12 października 2014

Zjazd na studia - Wawa Jutro mam pierwszy zjazd na studia - tzn drugi, bo na pierwszym nie byłem....
~Klemens
2

dodano: 10 października 2014

Wygodnie samolotem? Tak, ale nie z Eurolotem! wątek zamknięty Bilet na samolot kupujemy zazwyczaj, gdy zależy nam na wygodzie i szybkości...
~internauta
1

dodano: 21 września 2014

samolotem Trójmiasto-Hamburg Gdzie znajde jakies tanie połączenie lotnicze :)
~stokrota
3

dodano: 24 września 2014

z jakim biurem na narty? Od dwóch tygodni mieszkam w Gdańsku i nie znam za dobrze miasta. Czy może...
user_138615237442
3

dodano: 12 września 2014

Ośrodek nad jeziorem - jaki polecacie? wątek zamknięty dziewczyny, pomóżcie - szukam fajnego ośrodka nad samym jeziorkiem,...
~nusia85
28

dodano: 5 lipca 2010

Wakacje w Turcji -ktoś był? Witam 01.10 wybieramy sie do Turcji z 4 letnia i 6 mc corka. Ktos byl moze z...
~kasia
3

dodano: 17 września 2014

Wyjazd za granice dziecka, a prawo-pomoze ktos? Witam, mam pytanie, ja wraz z corka chcialybysmy poleciec do Anglii, problem...
~Natasza
6

dodano: 16 września 2014

Bory Tucholskie - kojarzy ktoś to miejsce z zdjęcia? http://www.finformation.eu/wp-content/uploads/2012/10/wpid-wycieczka-na-lonie...
~k.a.
1

dodano: 22 sierpnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry