Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wakacje Turcja Witam czy byl ktoś z was z 6 miesięcznym dzieckiem w Turcji? Jak podroż,mysle...
~kasia
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 15 września 2014

tramwaj wodny Westerplatte - Gdańsk Czy tramwaj wodny linii F5 funkcjonuje? pytam się bo byłem w piątek na...
~aaaaaaaaaaaaa
-

dodano: 7 września 2014

Ośrodek wypoczynkowy Witam czy mógłby ktoś polecić jakiś ośrodek wypoczynkowy/domek do wynajęcia...
~Kasia
-

dodano: 6 września 2014

Bilet dobowy gdynia. Witam! Czy jeżeli kupię bilet dobowy w Gdyni to będę mógł nim dojechać...
Mewa990
3

dodano: 9 sierpnia 2014

nnt. majówka na kaszubach z psem... Dziewczyny, Podrzućcie namiary na jakieś fajne domki na Kaszubach. Będzie...
~Tup
9

dodano: 6 lutego 2012

Grecja we wrześniu gdzie najlepiej? najcieplej? Nie ukrywam, ze zalezy nam na tym, zeby odpoczac...
~andzia100
3

dodano: 23 sierpnia 2014

Odleglosc dworzec pkp - park dinozaurow Witam! Czy ktos sie orientuje jak daleko jest park w lebie od dworca? Dziekuje!
~JULITA
2

dodano: 18 sierpnia 2014

co można zobaczyć w Warszawie z 9 latkiem co moge jeszcze zobaczyć oprócz centrum kopernika?moze ktoś był i doradzi ,...
~karolina
6

dodano: 24 czerwca 2014

Łeba - tanie noclegi gdzie? Planuję jechać w przyszłym tygodniu szynobusem z Gdyni do Łeby i tam się...
~noclegi
-

Łeba / Międzyzdroje, miejscowości nadmorskie Orientujecie się czy jest bezpośrednie połączenie do Międzyzdrojów? Z tego co...
~wycieczka
-

domek na kaszubach witam .ratunku dziewczyny czy któraś z was ma jakiś domek do polecenia na...
~czarnula
11

dodano: 6 sierpnia 2014

Nocleg w Toruniu Szukam noclegu w Toruniu dla 2 osób + niemowlak, możecie coś polecić w miarę...
user_138607357844
2

dodano: 6 sierpnia 2014

Wyjazd na 4 dni/ Stena line Jakie miejsca polecacie aby wyjechać na 4 dni (studenci)? Wrocław, Kraków nie...
~wycieczka
1

dodano: 28 lipca 2014

Rejs wakacyjny Stena Line opinie Witam Czy ktoś z korzystał z rejsu wakacyjnego Stena Line? Jak to wygląda,...
~Rejs
-

dodano: 2 sierpnia 2014

Weekendowy wypad na kaszuby z dzieckiem Proszę pomóżcie gdzie mogę wybrać sie z 4 latkiem na weekendowy wypad na...
~Anka
1

dodano: 1 sierpnia 2014

pomysly na rodzinne wakacje macie już plany na wakacje 2014? co planujecie ciekawego? polska? zagranica?...
~maria z przedmiescia
7

dodano: 27 kwietnia 2014

Pole namiotowe w Borach Tucholskich - gdzie? Planuję wybrać się na długi weekend sierpniowy w Bory Tucholskie. Ktoś może...
~jenny
-

dodano: 28 lipca 2014

wylot do Norwegii z e-papierosem - można? Czy ktoś z was w ostatnim czasie leciał do Norwegii z epapierosem? Nie wiem...
~Kasia
-

dodano: 26 lipca 2014

Albania, Macedonia - wrażenia, uwagi, wnioski? Na początku sierpnia wybieram się do rzeczonych krajów :). Jest to wyjazd...
Arawis
1

dodano: 11 lipca 2014

kurs samolotu - gdzie sprawdzić? Witam. Czy można jakoś sprawdzić przez jakie kraje leci samolot, którym mam...
~ja
2

dodano: 25 lipca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry