Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
~susi12
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 czerwca 2014

Góry Stołowe z dziećmi Byłyście z dziećmi w Górach Stołowych? Szukam fajnego miejsca na pobyt,...
~rasia
1

dodano: 27 kwietnia 2013

NA WAKACJE Proszę polećcie jakieś fajne,niedrogie,sprawdzone miejsce na wyjazd wakacyjny...
nowa2
-

dodano: 8 czerwca 2014

Gdzie nad jezioro na grilla Jakie jeziora polecacie na wypad na zrobienie grilla nad jeziorem. Chodzi o...
~on
-

dodano: 5 czerwca 2014

Gran canaria w lipcu z dzieckiem Był ktoś może i podzieli się jakimi cennymi wskazówkami my wybraliśmy lopesan...
~paula2411
-

dodano: 5 czerwca 2014

Zakopane gdzie zjeść Witam. Wybieram się z rodzinką (dzieciaczki 2 i 3 latka) do Zakopanego, czy...
~amadzia5
6

dodano: 3 czerwca 2014

kwatery zakopane i okoloce Poszukuję kwatery w okolicach Zakopanego może ktoś poleci coś sprawdzonego...
~kelly
1

dodano: 20 maja 2014

Karlskrona Szwecja - zakupy, gdzie? Witam Za kilka dni będę miała okazję popłynąć do Karlskrony i oprócz...
~Wiola
1

dodano: 3 czerwca 2014

chorwacja z dziećmi Czy macie jakies sprawdzone fajne i w miare tanie namiary na wypoczynek, bez...
~skorupka76
1

dodano: 2 czerwca 2014

kazimierz dolny, Pulawy i okolice- tani, sprawdzony nocleg Dziewczyny!jeśli byłyście w tych okolicach dajcie proszę namiary na...
~Wiktoria29
10

dodano: 17 lipca 2013

Tropikalna Wyspa Witam, czy ktoś może był na wycieczce z biurem Czerwiński Travel na...
~zuzka
15

dodano: 2 grudnia 2012

wakacje w Wielu Witam . Proszę o podpowiedzi gdzie wybrać się z rodziną w okolice Wiela....
tatajuli
11

dodano: 21 maja 2014

Sprawdzone Biuro Podróży do Egiptu Które biuro polecilibyście na wakacje w Egipcie? Szukam sprawnego...
~Paula
1

dodano: 23 maja 2014

Agroturystyka u chłopa opinie Dziewczyny czy była któraś z Was? Planuje jechać w Sierpniu na weekend ceny...
~Młoda mama
3

dodano: 22 maja 2014

Tunezja proszę o porady kto był W tym roku lecimy ze znajomymi do Tunezji wiele się naczytaliśmy i złych...
~x-ellka
3

dodano: 16 maja 2014

polecicie jakieś fajne i pewne biuro podróży? hej,może polecicie jakies biuro podróży,sprawdzone ,pewne,interesuje mnie...
~kasia
17

dodano: 13 maja 2014

Hotel - okolice Helu - z atrakcjami dla dzieci Co możecie polecić fajnego w okolicach Władysławowa, Helu, Jastarni,...
Sara-03
2

dodano: 10 maja 2014

Ośrodki wypoczynkowe 2014 Nowy sezon wakacyjny już tuż tuż a ja nic nie wymyśliłam. Chciałabym znaleźć...
~SandraS
4

dodano: 7 maja 2014

nocleg w stegnie lub krynicy morskiej Może ktoś zna te okolice , chcę jechać z mężem i córką latem gdzie jest...
~anka
-

dodano: 7 maja 2014

Egipt był ktoś w hotelu Jungle w Hurgadzie -jak się przygotować do takiego wyjzdu witam mam pytanie jadę z córką pierwszy raz do tak ciepłęgo kraju i tak się...
~PATRYCJA
1

dodano: 4 maja 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry