Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Szukam fajnej qmpeli :P wątek zamknięty Dzień dobry wszystkim tu obecnym :P Więc, mam 20 lat, od lipca mieszkam w...
~Ania
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 20 czerwca 2010

może by tak się rozluźnić wątek zamknięty jestem całkiem w porządku, gdyby jakaś ładna dziewczyna nudziła się...
carlosteves
1

dodano: 10 czerwca 2010

Czesc Dziewczyny!! wątek zamknięty Jesli masz ochote na ciekawa znajomosc z przystojnym facetem to napisz do...
resor
-

dodano: 9 czerwca 2010

Szukam dziewczynę która uczę się języka rosyjskiego. wątek zamknięty Cześć! Jestem z Rosji, uczię się języka polskiego i mieszkam w Gdańsku....
Timon83
1

dodano: 26 kwietnia 2010

poszukiwana wątek zamknięty witam chcial bym poznac kobiete czy jest taka mozliwosc czy moze juz niema...
~vip
1

dodano: 31 maja 2010

randka wątek zamknięty Macie jakiś pomysł na pierwszą randkę?? ale taką tajemniczą np w gdyni, gdzie...
~czekolada
1

dodano: 3 czerwca 2010

Dziewczyny bez zachamowań w łóżku, która chciałaby spróbowac jeszcze niespróbowanego... wątek zamknięty Jestem nietuzinkowym facetem i szukam nietuzinkowej kobiety. Mam 24 lata...
~nietuzinkowy
17

dodano: 27 stycznia 2010

Razem na siłownię wątek zamknięty szukam koleżanki na siłownię :) chodzę do gymnasion w Madisonie popołudniu...
~Lo
-

dodano: 30 maja 2010

Gdańszczanki czytają... wątek zamknięty Cześć dziewczyny i kobiety... starsze i trochę młodsze... ale przede...
~Miotła
-

dodano: 30 maja 2010

Pozmam koleżankę wątek zamknięty Witam poznam kobietę w wieku 18-21 aby pogadać, może coś poważniejszego z...
~BoSS
-

dodano: 28 maja 2010

Szukam kolezanki wątek zamknięty Jestem singielka, mam 32lata.Szukam kolezanki na babskie pogaduchy , na...
~rea
6

dodano: 17 marca 2010

Czesc:) wątek zamknięty Ja tez od niedawna jestem mloda,32letnia, ladna, samotna matka z dzieckiem....
~moje oczy sa nadal niebieskie
10

dodano: 10 grudnia 2009

koleżanka :) wątek zamknięty Hey, nie dawno osiedlilam sie w Gd. i chcialabym poznac ciekawa, mila i...
~M.
1

dodano: 7 maja 2010

~Marcn_lat_29
-

dodano: 5 maja 2010

poszukuje wolnej dziewczyny wątek zamknięty Witam was dziewczyny jesli jest jakas wolna niech napisze chciał bym poznac...
~Bartek
-

dodano: 2 maja 2010

Spędzenie czasu w weekend wątek zamknięty Pewnie wiele tu takich ogłoszeń i niektórzy pewnie myślą, że to jeden z aktów...
~Luigii
-

dodano: 21 kwietnia 2010

prosze o pomoc w znalezieniu corki! PILNE!! wątek zamknięty Witam, potrzebuję informacji w których szpitalach w Gdańsku sa oddziały...
~mama
3

dodano: 17 kwietnia 2010

przystojny szatyn zaprosi szczupla, kobieca gdynianke na romantyczna kolacje we dwoje wątek zamknięty Mysle,ze sobotni wieczor to najbardziej odpowiedni czas na mily wieczor i...
~Jarek
4

dodano: 23 października 2009

smutny 37 latek Pozna kobietę do 36lat wątek zamknięty Witam! Jestem świeżo po rozejściu się z kobietą która wydawała się według...
~Sławek
-

dodano: 7 kwietnia 2010

Znudzony 30-to latek wątek zamknięty Witam!siedzę w domu bo niestety straciłem pracę i nie jest mi z tym dobrze a...
~Znudzony
4

dodano: 17 lutego 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
45696

2846

wątków

do góry