Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dr Zygmuntowicz i dr Maciejewski Potrzebuje konsultacji bardzo dobrego ginekologa i już wybrałam, że wybiorę...
~monika
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2009

Badanie wysokościowe - gdzie w Gdańsku? Może ktoś z Was wie, gdzie ewentualnie można wykonać takie badanie (najlepiej...
` Silje
1

dodano: 5 kwietnia 2009

Poranne zajęcia jogi w Gdyni! Jeśli brakuje Ci ruchu, chcesz zacząć żyć zdrowo i pragniesz spróbować czegoś...
~asia81
3

dodano: 25 lutego 2009

chirurg naczyniowy Poszukuję dobrego chirurga naczynoiwego, możecie mi kogoś polecić? Sprawa...
madziulek12103
1

dodano: 4 kwietnia 2009

zamykanie naczynek krwionośnych na nogach Czy ktoś wie gdzie w Gdańsku zamykają naczynka krwionośne na nogach ??
KASIA28
1

dodano: 26 marca 2009

Urolog Czy ktos moze polecic mi dobrego urologa, chodzi o przewlekle zapalenie...
~anna
3

dodano: 31 marca 2009

Sylwiaaa
-

dodano: 30 marca 2009

dziwne krwawienie... Witam dziewczyny!Może Wy miałyście taka sytuację kiedyś... 9 marca dostałam...
~Rosa
1

dodano: 30 marca 2009

oddawanie krwi witam gdzie mozna oddać krew i jak to wyglada czy trzeba przejść jakieś...
~agitka
3

dodano: 6 lutego 2009

fitnes reda? hej dziewczyny macie jakies namiary na fitnes w redzie?? oprócz kanamy, bo...
Krystynka
2

dodano: 28 marca 2009

hmmm? dziewczyny mam pytanie. Mialam 2 lata przerwy w braniu tabletek. Od dwóch...
loonaa8
-

dodano: 28 marca 2009

pytanie do Ginekologa Witam , mam jedno podstawowe pytanie czy dwu tygodniowa ciaze wykryje test...
~yasmine
2

dodano: 4 marca 2009

Szukam dobrego chirurga plastyka Chodzi o operacje plastyczna twarzy. Operacja jest bardzo ryzykowna bo...
kazimiera
1

dodano: 25 marca 2009

Usunięcie brodawki na twarzy Hej, chcę usunąć brodawkę na twarzy, zabieg mam mieć robiony przez chirurga...
~basia
-

dodano: 26 marca 2009

Szukam pilnie ENDOKRYNOLOGa WITAM wszystkich serdecznie!\ Chciałabym znaleźć dobrego i z miłym...
~kwiatek
8

dodano: 19 marca 2009

LH Test (2 opakowania) - sprzedam :) Mam do odsprzedania 2 opakowania LH testów(owulacyjnych) :) (po 5 pasków...
AgusiaGda
4

dodano: 28 lutego 2009

kurs masaz tajski, indonezyjski, tajskimi stemplami ziolowymi, tajski masaz stop gdansk warszawa Serdecznie zapraszamy na kolejne, cykliczne warsztaty masaży z Azji...
~kurs masaz tajski kursy masazu t
-

dodano: 21 marca 2009

CHIRURG POTRZEBNY OD ZARAZ!!! poszukuje chirurga do zrobienia zabiegu dyskretnego (kobiecego), moze ktos...
~majka245
-

dodano: 20 marca 2009

USG tętnic szyjnych Czy ktoś wie gdzie można zrobić USG tętnic szyjnych? Lepiej prywatnie czy na...
~Ewa
-

dodano: 18 marca 2009

ciąza? witam, chciała się dowiedzieć czy istnieje prawdopodobienstwo ciązy jesli...
~ja
2

dodano: 10 lutego 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
47402

6453

wątków

do góry