Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Happy Hours w AFROMAGIA DAY SPA Zapraszamy Panie do skorzystania z oferty Happy Hours w Afromagia Day Spa....
~Marcin
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 17 marca 2009

Gdzie zamówić darmowe katalogi z modą i kosmetykami Polecam stronę http://kataloo.pl - mają duży zbiór katalogów od różnych firm...
mar098
-

dodano: 16 marca 2009

tusz do rzęs, pomadka powiększająca usta - co polecacie? dziewczyny, której marki kosmetyki polecacie? tusz to myslałam, żeby może...
olenka_21
3

dodano: 4 marca 2009

POSZUKIWANA FRYZJERKA Poszukuję fryzjerki Pani Izy, która pracowała w en vogue ( vis a vis CH...
~lola
-

dodano: 10 marca 2009

Gimnastyka dla kobiet w ciązy ! Zapraszam kobietki w ciąży do aktywnego oczekiwania na przyjście maleństwa....
~Instruktorka
-

dodano: 10 marca 2009

fryzjer pruszcz gdański Szukam fryzjera z dojazdem do domu w Pruszczu Gdanskim, nie drogi a dobry....
~kobietta
2

dodano: 11 lutego 2009

czy fotoodmładzanie jest skuteczne?? Dermatolog mnie posyła na fotoodmładzanie ale nie wiem na czym to polega i...
kora2702
2

dodano: 2 lutego 2009

sklep fryzjerski Czesc :) Wie ktoś może czy w Gdańsku jest sklep fryzjerski?Chciałabym kupić...
gosia25
5

dodano: 27 lutego 2009

piękna biżuteria zapraszam do sklepiku MonaLisa: http://monalisa.otwarte24.pl/...
~moniazuber
-

dodano: 28 lutego 2009

do fryzjerki - farbowanie w domu jak łaczyć farbe i aktywizator chce kupić profesjonalną farbę do włosów ale nie wiem jaki aktywizator tzn...
aneczka;)
-

dodano: 28 lutego 2009

depilacja laserowa mam pytanie odnoście depilacji laserowej, czy któraś z was korzystała z tej...
kasia85
1

dodano: 20 stycznia 2009

zachowanie u kosmetyczki :) Dziewczyny, Mam pytanie, których może rozśmieszy, ale czasem to co...
crosss
23

dodano: 21 maja 2008

Dobry balsam do ciała, który się szybko wchłania. Czy możecie polecić mi jakiś dobry balsam do ciała, który wchłania się w...
patriciag
1

dodano: 24 lutego 2009

paznokcie zelowe zawsze mialam paznokcie zelowe ale teraz chca takiej kasy ze masakra ceny w...
kasiaszczuka6
2

dodano: 5 lutego 2009

Jakie farby do włosów są lepsze fryzjerskie czy sklepowe? Przerzuciłam się na sklepowe i włosy są w lepszym stanie ale za to farba...
kora2702
4

dodano: 4 lutego 2009

przedluzanie wlsow metoda afrykanska witam czy ktoras z was miala przedluzane wlosy metoda afrykanska tz.tissage...
agza81
3

dodano: 22 lutego 2009

I znó Fryzjer - Gdynia - pilnie poszukiwany - włosy krótkie!!! Włąsnie wróciłam od fryzjera...i jestem kompletnie niezadowolona..A wiecie co...
~AAGA
1

dodano: 9 lutego 2009

Do manikiurzystek- Paznokcie żelowe- problem Moze któraś z Pań będzie wiedziała dlaczego tak sie dzieje... Mam bardzo...
~Kasia
7

dodano: 12 grudnia 2008

poszukję fryzjerki i makijażystki :) Witam na balu charytatywnym dla dzieci organizowanym przez Fundację Trzeba...
neania
-

dodano: 18 lutego 2009

olay po 30 http://www.allegro.pl/item557802282_olay_age_deffying_krem_na_dzien_noc_benet...
kiki male
-

dodano: 17 lutego 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
29246

3767

wątków

do góry