Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Unitur Warszawa wycieczka dwudniowa wątek zamknięty Profesjonalne podejście, wysoki standard hotelowy, szybko, intensywnie i...
~ZSP Koleczkowo
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 maja 2016

Warto korzystać z biura Unitur wątek zamknięty Wycieczka szkolna do Warszawy. Jako wychowawca od kilkunastu lat, miałem...
~Rafał
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 maja 2016

Ocena biura podróży UNITUR wątek zamknięty To już kolejny raz, gdy korzystam z usług biura UNITUR. Jestem bardzo...
~wiolka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 maja 2016

Owidz - Gniew - Bydgoszcz - wycieczka szkolna warta polecenia! wątek zamknięty Świetna wycieczka szkolna zorganizowana przez UNITUR z Gdańska - kompetentne...
~Jola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 maja 2016

Wycieczka szkolna wątek zamknięty Polecam Biuro Podróży UNITUR jako organizatora wycieczek szkolnych. Program...
~D.Brylska
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2016

opinia o wycieczce Piastowskim Szlakiem wątek zamknięty Jestem zachwycona jakością świadczonych przez BIURO usług. Profesjonalizm...
~Aneta Staszewska
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 15 czerwca 2015

REFERENCJE wątek zamknięty Biuro Turystyczne „UNITUR” mający swoją siedzibę w 80-401...
~Publiczne Gimnazjum w Pszczółkac
-

dodano: 10 czerwca 2015

polecam ! wątek zamknięty Z usług biura korzystałam drugi raz. Wycieczka była bardzo dobrze...
~Zespół Szkół Łączności
-

dodano: 10 czerwca 2015

Niezapomniana wycieczka do Warszawy !!! wątek zamknięty W dniach od 28-29 maja 2015 roku, miałam przyjemność uczestniczyć, wraz z...
~Hania
-

dodano: 7 czerwca 2015

Wspaniala wycieczka- gimnzajum nr 1 w Gdyni wątek zamknięty Wycieczka Kotlina Kłodzka-Praga bardzo udana. Pełen profesjonalizm obsługi...
~Krystyna
-

dodano: 3 czerwca 2015

Polecam Unitur! wątek zamknięty Polecam usługi biura turystycznego Unitur z Gdańska. Ogromną zaletą jest...
~Michalina
-

dodano: 1 czerwca 2015

Wycieczka szkolna z Biurem UNITUR wątek zamknięty Miła i fachowa obsługa. Doskonała organizacja wycieczki. Wspaniała...
~Beata
-

dodano: 31 maja 2015

Wycieczka do Torunia wątek zamknięty Wycieczka świetnie zorganizowana, profesjonalna obsługa. Program wycieczki...
~Małgorzata
-

dodano: 24 maja 2015

wycieczka szkolna do Warszawy wątek zamknięty Wspaniała wycieczka, gdyż program był bardzo bogaty i dokładnie zaplanowany....
~Iwona Kuśnierczak
-

dodano: 19 maja 2015

Wycieczka SPACER PO DNIE OCEANU wątek zamknięty Świetnie zorganizowana wycieczka dla maluchów z klasy pierwszej. Pani Kinga-...
~Ilona
-

dodano: 18 maja 2015

Wycieczka szkolna z Uniturem wątek zamknięty Pojechaliśmy na dwudniową wycieczkę z Uniturem i jesteśmy bardzo zadowoleni....
~nauczycielka
-

dodano: 16 maja 2015

Wycieczka Wrocław - Duszniki Zdrój - Skalne Miasto w Adrśpach - Kotlina Kłodzka - Praga wątek zamknięty Wycieczka zorganizowana przez biuro podróży Unitur przygotowana...
~Iwona Kos
-

dodano: 30 października 2014

wycieczka integracyjna wątek zamknięty Polecam wszystkim skorzystanie z usług biura podróży UNITUR. Zorganizowałam...
~Karolina
-

dodano: 14 października 2014

Wyjazd z biurem UNITUR wątek zamknięty Byłam organizatorem (z ramienia firmy) wyjazdu dla Klientów. Cały wyjazd był...
~Iwona
-

dodano: 30 września 2014

Szlak Piastowski wątek zamknięty Polecam wycieczkę, bardzo profesjonalna obsługa ze strony biura, dziękuję za...
~Małgorzata
-

dodano: 16 września 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry