Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nie miła obsługa wątek zamknięty Kilka razy musiałam skorzystać z usług laboratorium w celu wykonania...
~Tricity
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 marca 2011

Bardzo niemila Pani w laboratorium w Gdyni srodmiesciu wątek zamknięty Ostrzegam przed BARDZO niemila Pania w laboratorium w Gdyni Srodmiesciu -...
~niezadowolona
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 czerwca 2013

polecam wszystkim wątek zamknięty Obsuga mila i sympatyczna,czyste i zadbane pomieszczenia.Chodze z 2 moich...
~smejkas
-

dodano: 5 stycznia 2013

super wątek zamknięty z usług brussa korzystałam w ostatnim czasie wielokrotnie. Trafiłam tam,gdyż...
~Monika
-

dodano: 7 listopada 2012

Szybka sprawna i profesjonalna obsługa wątek zamknięty Korzystałem dziś z Laboratorium na ul. Powstania Styczniowego i jestem pod...
~Tomek
-

dodano: 2 sierpnia 2012

Klient nasz wróg wątek zamknięty Jak chcesz sprawnie i szybko wykonać badanie to brussa omijaj dużym łukiem....
~Doro
3

dodano: 23 lipca 2011

Wzorcowe podejście do klienta wątek zamknięty Przed skorzystaniem z usług Brussa przeczytałam opinie na trójmiasto.pl i...
~Karolina
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2012

nie polecam wątek zamknięty Nie polecam absolutnie!
~kasia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 lipca 2011

wielka łaska pani z mikrobiologii!!! wątek zamknięty Od jakiegoś czasu korzystam z usług laboratorium,ostatnio dośc czesto...
~waszka
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 lipca 2009

Polecam wątek zamknięty dzisiaj z synkiem (6lat), byłam na pobraniu kwi, a że on panicznie boi się...
~Iza
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2009

Obsługa dzieci wątek zamknięty Moja córka także miała pobieraną źle krew (boleśnie i zalano krwią ją i jej...
~XQZ
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 17 marca 2009

Niesympatycznie ! wątek zamknięty Pobierano krew mojej wnuczce,pani pobierająca bardzo niesympatyczna i bez...
~Babcia
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 16 października 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
68

52

wątków

do góry