Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Serwis Skody Plichta wątek zamknięty Ponad miesiąc temu oddałam auto po kolizji do serwisu, pracownik tak po...
~Wiesława Ch.
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2015

Niegrzeczna obsługa wątek zamknięty Od roku mam kupioną w leasingu Skodę Fabię Kombi, wczoraj gdy w nocy...
~prawie klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2016

omijać z daleka wątek zamknięty można by wiele napisać negatywów , zatem ujmując to jednym słowem - naciągacze
~jjjjj
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 lipca 2016

Naprawa Gwarancyjna kpl.porażka :( wątek zamknięty Ja mam skromne pytanie, kto takiemu serwisowi daje autoryzację ?. Prosta...
~Robert
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 maja 2016

Profesjonalizm serwisu ??? raczej wątpię. wątek zamknięty 25 marca na zaproszenie serwisu pojawiłem sie na tzw serwis olejowy. Co do...
~Piotr
4

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2016

Profesjonalna obsługa wątek zamknięty W marcu br. wybraliśmy się rodzinnie tylko zerknąć na nową fabię 3 a...
~Sławek Gdańsk
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 września 2015

Auta Uzywane wątek zamknięty Pod koniec czerwca byłem w salonie Plichta auta uzywane w Gdańsku poszukując...
~Krzysztof
1

dodano: 16 lipca 2014

Godne polecenia! wątek zamknięty Wybrałiśmy się z Żoną do tego salonu zobaczyć ofertę wyprzedażową 2014. Dziś...
~Krzysztof
-

dodano: 24 stycznia 2015

Profesjonalna obsługa przy zakupie nowej Skody Octavia 3 wątek zamknięty Wchodząc do salonu czasami trzeba poczekać aż sprzedawcy się zainteresują...
~Mariusz
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2014

kanty serwisu Plichty wątek zamknięty Ostrzegam przed korzystaniem z serwisu Plichty!!!!!!!! Tam pracują mechanicy...
~KERAM
1

dodano: 5 lutego 2014

Ach ci skodziarze wątek zamknięty Byłem ostatnio u Plichty na serwisie swoim Audi A6 quatro 2007r ,podczas...
~Piotrek
3

dodano: 26 stycznia 2008

Przegląd komisowy -strata czasu i pieniędzy wątek zamknięty Wykonałem przegląd komisowy przed zakupem samochodu.Czekałem długo na...
~PIT
2

dodano: 13 kwietnia 2011

podejście fatalne wątek zamknięty witam Jestem użytkownikiem VW Golfa i robiłem u nich przegląd w sierpniu...
~paweł
4

dodano: 31 lipca 2012

Co się dzieje wątek zamknięty Co się stało w Gdańsku u Plichty? Ani jednego kompetentnego handlowca. Pana...
~TW
5

dodano: 2 października 2011

Skoda Octavia wątek zamknięty Chciałem polecić i podziękować za miłą i rzetelną obsługę Panu Jakubowi...
~Kamil
1

dodano: 10 kwietnia 2014

polecam wątek zamknięty Zakupilem skode octacvie w programie uzywane z gwarancja (polowa stycznia...
~Marcin
-

dodano: 31 marca 2014

STANOWCZO ODRADZAM!!! wątek zamknięty Klient przychodzi do salonu, chce wydać pieniądze, niestety obsługa jest...
~Wajt
1

dodano: 9 stycznia 2014

Serwis wątek zamknięty Kupiłem GOLFA VI 2.0TDI 140kM w listopadzie 2011r. W grudniu 2011r przy -2...
~Jerzy
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 stycznia 2014

Serwis wątek zamknięty Jestem Klientką tego serwisu już od dawna. Prywatnie jeżdze Octavia a jako...
~Krynolina
4

dodano: 2 kwietnia 2013

w.przybyla@plichta.com.pl wątek zamknięty Jestem dyrektorem punktu na Grunwaldzkiej. Jeśli ktoś z Państwa ma...
~Waldemar Przybyła
2

dodano: 18 kwietnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
118

69

wątków

do góry