Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Oszustwo i nieprofesjonalizm wątek zamknięty Oto jak działa ten serwis: przyjechałem na wymianę oleju z własnym olejem -...
~Daro
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 17 listopada 2008

Narzeczona - opinia wątek zamknięty Od dawna zbieraliśmy z narzeczonym pieniądze na nowy samochód, wybraliśmy...
~Narzeczona
-

dodano: 17 października 2008

Włosy staja dęba !!!! wątek zamknięty Nie wiem jak można pisać, że ten serwis jest ok, że jest tanio i że ktoś jest...
~markooo
-

dodano: 29 sierpnia 2008

XYZ wątek zamknięty To niech Pan/Pani jedzie do Sobotu do Groblewskiego mysle ze czekaja na...
~Mirek
-

dodano: 2 kwietnia 2008

Serwis porażka !!! wątek zamknięty Niestety ale ostatnio zmieniła sie obsługa w serwisie, prawdopodobnie...
~xyz
-

dodano: 14 marca 2008

dno ! wątek zamknięty Ostatnio naprawa paru cześć /klocków i 1 tłoczka/-ponad 2 godz. w tym 1 mała...
~markooo
1

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 16 stycznia 2008

nie kompetenta obsługa, lekceważące podejście do klienta wątek zamknięty Tragedia jeden wielki problem z serwisem. Nie dotrzymuja terminów, lekceważą...
~zawiedziony klient
-

dodano: 11 lipca 2007

zginęła zapalniczka wątek zamknięty Przegląd wraz z naprawą miał trwać ok. 2,5h. Samochód odebrałem po 5...
~Jacek Dziekoński
-

dodano: 9 lipca 2007

PROBLEMY Z USŁUGAMI SERWISOWYMI wątek zamknięty JESTEM ZUPEŁNIE NIEZADOWOLONY ze świadczeń serwisowych oferowanych przez...
~IZO
-

dodano: 26 maja 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
118

69

wątków

do góry