ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
GK - opinia Kupuję od 5 lat w tym sklepie, jest świetny! Dobre ceny, czasem promocja się...
~GK
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 14 lipca 2022

Monika - opinia Szeroki asortyment, obsługa pierwsza klasa a dowóz tego samego dnia
~Monika
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 13 czerwca 2022

Basia - opinia Robienie zakupów w tym sklepie to sama przyjemność : duży wybór asortymentu,...
~Basia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 31 maja 2022

Maj - opinia Wszystko dojeżdża sprawnie jeszcze tego samego dnia. Gdy produktu zabrakło na...
~Maj
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 maja 2022

Marta - opinia Wszytsko super! Expresowa dostawa i bardzo duży wybor
~Marta
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 maja 2022

Monika - opinia Rewelacja! Zamówienie dotarło w ciągu niecałych 3 godzin. Polecam
~Monika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 kwietnia 2022

Karolina - opinia Robię zakupy już od pewnego czasu w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona ze...
~Karolina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 kwietnia 2022

Gosia - opinia Świetne żwirki naturalne - wzięłam je pierwszy raz i bardzo polecam. Łatwo i...
~Gosia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 kwietnia 2022

Kasia - opinia Fajną opcją jest usługa kurier Trójmiasto, zamówienie złożone do godz 15,...
~Kasia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 kwietnia 2022

dominik - opinia pomimo podania adresu dostawy innego niż adres do faktury przesyłka poszła na...
~dominik
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 31 marca 2022

Roman - opinia Jestem bardzo zadowolony z bardzo szybkiej obsługi, polecam Tego sprzedawce
~Roman
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 marca 2022

Tomaz - opinia Super sklep, właściwie hurtownia. Szeroki asortyment, właściciele zwierząt...
~Tomaz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 marca 2022

Ania - opinia Błyskawiczna dostawa, kurier na terenie Trójmiasta darmowy. Ponadto Pan...
~Ania
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 marca 2022

Anna - opinia Polecam, kupuje karmę od roku w zooexpress. Zawsze maja dostępna i mam tego...
~Anna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 marca 2022

Kasia - opinia Super sklep dla spóźnialskich lub zapracowanych! Kurier trójmiejski zawsze...
~Kasia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 lutego 2022

Marlena - opinia Szybka dostawa tego samego dnia, w pełni profesjonalnie. Bardzo polecam.
~Marlena
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 lutego 2022

Aga - opinia Od dawna korzystam z zooexpress i nigdy nie miałam problemu. Zawsze przed...
~Aga
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 lutego 2022

Misiowa - opinia Jestem bardzo zadowolona z zakupu dokonanego za pośrednictwem strony...
~Misiowa
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 lutego 2022

Marek - opinia Polecam w 100% :) wszystko w jak najlepszym porządku i ekspresowa dostawa
~Marek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 lutego 2022

Magdap - opinia Kurier trójmiejski w ten sam dzień - zbawienie :-)
~Magdap
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 lutego 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry