Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Rewelacja wątek zamknięty Rewelacja. Na początku uczyłam się w innym ośroku szkolenia kierowców, ale...
~Karolina J.
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 17 marca 2010

Nauka z efektami :) wątek zamknięty Gorąco polecam innym tę szkołę jazdy. Świetna atmosfera i instruktorzy....
~Artur
-

dodano: 11 marca 2010

Naprawdę warto! wątek zamknięty Gorąco polecam OSK Efekt ponieważ jest tam bardzo miła atmosfera,...
~Natalia
-

dodano: 7 marca 2010

Gorąco polecam :) wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z przygotowania do egzaminu przez OSK EFEKT....
~Kinga Bosek
-

dodano: 3 marca 2010

gorąco polecam!!!!!! wątek zamknięty Najlepszą zachętą będzie chyba to, że zdałam za pierwszym razem, a...
~Ania
-

dodano: 8 lutego 2010

Kurs na miarę oczekiwań wątek zamknięty Przystępna cena, wysoki poziom usługi na który złożyły się: porządnie i...
~Bartek M.
-

dodano: 4 lutego 2010

;) wątek zamknięty Gorąco polecam ośrodek szkolenia kierowców"EFEKT" ! Jestem bardzo wdzieczna...
~Marlena
-

dodano: 4 lutego 2010

SUPER!!! wątek zamknięty Tylko osk efekt! Począwszy od bardzo fajnie i wysoce merytorycznie...
~Kasiunia B.
-

dodano: 15 stycznia 2010

Adekwatna nazwa wątek zamknięty Bardzo dobry osrodek szkolenia. Przydatne lekcje teoretyczne oraz...
~Łukasz Pieńkowski
-

dodano: 15 stycznia 2010

POLECAM!!!!! wątek zamknięty Miło i z efektem, zdałem za pierwszym razem i jestem już dumnym posiadaczką...
~Mateusz
-

dodano: 5 stycznia 2010

Polecam! :) wątek zamknięty Wykłady interesujące, dużo można z nich wynieść. Ale najważniejsze to świetni...
~Kasia Kimmel
-

dodano: 19 grudnia 2009

Szczęśliwy posiadacz prawa jazdy wątek zamknięty Witam ! Robiłem kurs na prawo jazdy kat.B w tym ośrodku. Co prawda zdałem...
~Waldek Dunda
-

dodano: 18 grudnia 2009

POLECAM !!!! wątek zamknięty Wielkie podziękowania dla Pana ROMANA W. za profesjonalizm, rzetelność i miłą...
~Marzena R
-

dodano: 7 grudnia 2009

EFEKT daje efekt!!! wątek zamknięty Ośrodek wybrałam na podstawie opinii na "trójmieście". Nie żałuję. Zdałam za...
~Magda
-

dodano: 24 listopada 2009

POLECAM!!! wątek zamknięty Gorąco polecam ten ośrodek.Profesjonalne podejście do nauczania i dobre...
~Kalina S /SAMICA-KUBICA/
-

dodano: 20 listopada 2009

Gorąco polecam wątek zamknięty POLECAM !!! ten ośrodek :) nie tylko rewelacyjna cena kursu ,ale również...
~KAMILA ZIMNA
-

dodano: 12 listopada 2009

za pierwszym razem :) wątek zamknięty Mimo tego że szkoła jazdy Efekt jest spory kawałek od mojego domu, wybrałam...
~Paulina Helman
-

dodano: 6 listopada 2009

ogromny pozytyw! wątek zamknięty gorąco polecam! Bardzo podobały mi się zarówno wykłady z teorii jak i nauka...
~Aga
-

dodano: 5 listopada 2009

Polecam! wątek zamknięty Z czystym sumieniem mogę polecić ten ośrodek oraz wykładowcę i instruktora...
~Marta
-

dodano: 20 października 2009

zdałam!!! wątek zamknięty Gorąco polecam OSK EFEKT!!!Panowie z ośrodka bardzo rzetelnie podchodzą do...
~D. Bąk
-

dodano: 13 października 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
411

316

wątków

do góry