Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam. wątek zamknięty Z czystym sumieniem mogę polecić kurs w tym ośrodku. Wykłady były...
~M.Święch
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 3 października 2009

Super Ośrodek Szkolenia EFEKT !!! wątek zamknięty Polecam wszystkim OSK EFEKT oraz wykładowcę i instruktora jazdy Pana Romana...
~Beata.S
-

dodano: 30 września 2009

Wielkie podziękowania! wątek zamknięty OSK EFEKT to szkoła naprawdę godna polecenia!Wykłady bardzo ciekawie...
~Kasia
-

dodano: 25 września 2009

!!!!!!polecam!!!!! Efekt !!!!!!!!!!! wątek zamknięty Podziękowania szczególne dla instruktora Krzysztofa Buśko za profesjonalne...
~Sylwia W.
-

dodano: 24 września 2009

:) wątek zamknięty Co się chwali to są wykłady na których naprawdę można się czegoś nauczyć.
~Ewelina
-

dodano: 16 września 2009

Gorąco polecam!!! wątek zamknięty Efekt to szkoła godna polecenia!! Pan Roman, który był moim instruktorem jest...
~OLA
-

dodano: 2 września 2009

MONIKA - opinia wątek zamknięty POLECAM WSZYSTKIM OSRODEK WYKŁADY NAPRAWDE DOBRZE PROWADZONE PRZEZ PANA...
~MONIKA
-

dodano: 27 sierpnia 2009

polecam zwłaszcza tym, którzy nie wierzą w swoje możliwości wątek zamknięty pomimo dużego strachu przed prowadzeniem samochodu, wrodzonych problemów z...
~Ola A.
-

dodano: 26 sierpnia 2009

Super!! wątek zamknięty gorąco polecam osk EFEKT :) uczęszczałam na zajęcia na Ujeścisko :)...
~Monika
-

dodano: 23 sierpnia 2009

polecam! :) wątek zamknięty Miło i z efektem, zdałam za drugim razem i jestem już dumną posiadaczką...
~A.Moritz
-

dodano: 14 sierpnia 2009

Fachowcy wątek zamknięty Jeśli ktoś chce nauczyć się jeżdzić to polecam właśnie tę szkołe!
~Marta B
-

dodano: 25 lipca 2009

Polecam wątek zamknięty Instruktor bardzo dobrze przygotowal mnie do egzaminu, goraco polecam...
~Robert
-

dodano: 22 lipca 2009

Polecam! wątek zamknięty Polecam ta szkolę nauki jazdy. dobrzy szkoleniowcy, jasno i przejżyscie...
~Lucyna
-

dodano: 15 lipca 2009

POLECAM wątek zamknięty Gorąco polecam ośrodek szkolenia kieroców EFEKT, a przedewszystkim Panu...
~Agnieszka
-

dodano: 8 lipca 2009

REWELACJA wątek zamknięty Witam,szczerze polecam ten osrodek szkoleniowy maja tam super instruktorow ja...
~Sylwia Dawidowska
-

dodano: 19 czerwca 2009

Gorąco polecam !!! wątek zamknięty Dnia 11. maja zdałam egzamin praktyczny za pierwszym podejściem.Dziękuję...
~Iwona Łuksza
-

dodano: 14 maja 2009

Gorąco polecam !!!! :) wątek zamknięty OSK "EFEKT" polecam wszystkim tym, którzy mają zamiar iść na prawo jazdy....
~Joanna Warasiecka
-

dodano: 13 maja 2009

jest bardzo dobry EFEKT!!! i nic dodać, nic ująć!!! wątek zamknięty Trafiłam do OSK EFEKT "z przypadku" - ośrodek ten znajduje się blisko mojego...
~Mirosława Kudła
-

dodano: 29 kwietnia 2009

Szczerze i gorąco polecam wątek zamknięty ciekawa i co najwazniejsze szybka i skuteczna nauka teorii. Szczegółowe...
~Kuba
-

dodano: 15 kwietnia 2009

Godne polecenia! wątek zamknięty Pisze to z lekkim opoznieniem ale tak: w 100% profesjonalnie, pan Leszek...
~Paulina K
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 19 marca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
411

316

wątków

do góry