Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
!!! POLECAM !!! wątek zamknięty Witam:-) Wystawiam ocenę celującą dla ośrodka Efekt. Cały kurs...
~Damian M.
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 25 lutego 2009

Polecam. wątek zamknięty Bez wodelejstwa polecam wszyskim.Zdałem za pierwszym razem.
~Tomasz
-

dodano: 18 lutego 2009

ABSOLUTNE 100% ZADOWOLENIA !!! wątek zamknięty Prawo jazdy? Zawsze sie tego bałam i zwlekłam długo bo na egzamin zapisałam...
~Wojciechowicz
-

dodano: 17 stycznia 2009

marcin przybysz - opinia wątek zamknięty choć opinie pisze ze sporym opuznieniem bo prawojazdy zdalem jakis czas temu...
~marcin przybysz
-

dodano: 7 stycznia 2009

Jest ok wątek zamknięty Polecam bardzo ten ośrodek,Pan wykładowca bardzo w porządku i beka czasem...
~Wojtek
-

dodano: 14 grudnia 2008

Polecam wątek zamknięty Egzamin zdany za 1 razem (teoria jak i praktyka). Czy cos trzeba pisac wiecej...
~Paweł Sz.
-

dodano: 13 grudnia 2008

zdałam z drugim razem !!! wątek zamknięty Nie ma nigdzie lepszej szkoły jak ta !!!wiem co pisze a pan LESZEK to...
~MONIKA
-

dodano: 29 listopada 2008

Polecam ośrodek EFEKT!!!! wątek zamknięty Gorąco polecam ośrodek szkolenia kieroców EFEKT, to nie są cuda, a fakty, że...
~Alicja
-

dodano: 7 listopada 2008

Pan Roman - geniusz wśród instruktorów. wątek zamknięty Powinien szkolić innych instruktorów albo sprzedawać swoje malusieńkie kopie...
~zestresowana kursantka
-

dodano: 29 października 2008

Polecam wątek zamknięty Profesjonalne i solidne szkolenie. Podziękowania dla Pana Leszka za...
~Agnieszka
-

dodano: 20 września 2008

Gorąco polecam EFEKT wątek zamknięty Wszystkim, którzy chcą zdać egzamin z prawa jazdy za pierwszym razem polecam...
~Marta
-

dodano: 12 września 2008

POLECAM wątek zamknięty Bardzo dobra szkoła jazdy. Wiem co mowie bo mam porównanie :) W tej szkole...
~Bartek
-

dodano: 23 sierpnia 2008

super ośrodek szkolenia wątek zamknięty Chciałam wszystkim polecić ośrodek szkolenia efekt, zdałam za trzecim razem,...
~beata
-

dodano: 11 sierpnia 2008

Monika - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam. wykłady teoretyczne świetnie przygotowane i prowadzone co się...
~Monika
-

dodano: 9 sierpnia 2008

Pan LESZEK JEST DE BEST!!! :) wątek zamknięty Po roku przerwy w robieniu prawa jazdy,zapisałam się na dodatkowe lekcje do...
~Marcelina
-

dodano: 14 lipca 2008

UWAGA!! wątek zamknięty Jeżeli chcesz zdać prawo jazdy i co ważniejsze nie bać się wyjechać samemu na...
~Jakub Zieliński
-

dodano: 9 lipca 2008

Polecam EFEKT wątek zamknięty EFEKT naprawdę daje efekty! Mogę to docenić bo na początku byłam w innej...
~Grażyna
-

dodano: 16 czerwca 2008

polecam wątek zamknięty nie mam porównania do innych szkół, ale zdałam za pierwszym razem:D uważam,...
~E.
-

dodano: 4 czerwca 2008

Polecam! :) wątek zamknięty Efekt Tylko Efekt! Polecam ten ośrodek szkolenia a szczególnie Pana Romana...
~Teresa
-

dodano: 21 maja 2008

Martyna - opinia wątek zamknięty Właśnie zdałam dzisiaj egzamin, za pierwszym razem, więc jak najbardziej...
~Martyna
-

dodano: 19 maja 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
411

316

wątków

do góry