Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Podziękowanie wątek zamknięty Chciałam serdecznie podziekować Panu Leszkowi, za efektywną naukę:) wczoraj...
~Kasia
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 27 listopada 2007

Polecam wątek zamknięty Profesjonalna szkoła jazdy.Bezstresowe szkolenie,a przede wszystkim spokój i...
~Andrzej S.
-

dodano: 13 listopada 2007

SZCZERZE I GORACO POLECAM wątek zamknięty NAPRAWDE POLECAM OSK EFEKT BO EFEKT JEST NAPAWDE MUROWANY NA 100% ZDALAM ZA...
~Emilia
-

dodano: 7 listopada 2007

Anna Zielińska - opinia wątek zamknięty Ośrodek szkoleniowy EFEKT jest profesjonalną szkołą nauczania jazdy. Z nimi...
~Anna Zielińska
-

dodano: 4 listopada 2007

OSK EFEKT...NAJLEPSZY wątek zamknięty Gorąco polecam naukę w OSK EFEKT!!! Profesjonalnie a zarazem niezwykle...
~Madzia
-

dodano: 31 października 2007

TYLKO EFEKT!!!!!!!!!! wątek zamknięty jestem bardzo zadowolony z tej szkoły , bardzo dobry instuktor, bardzo...
~Bartek Dz.
-

dodano: 25 października 2007

rewelacja:) wątek zamknięty Na temat szkoły niewiele mogę powiedzieć, ponieważ korzystałam tylko z jazd...
~Kasia M.
-

dodano: 22 września 2007

sylwia - opinia wątek zamknięty Bardzo dobry instruktor dobrze uczy,dobra szkola jazdy, ja juz zdalam i...
~sylwia
-

dodano: 19 września 2007

Szczerze polecam ! wątek zamknięty Każdemu, kto chce zostać dobrze przygotowany do egzaminu teoretycznego i...
~Gosia
-

dodano: 16 września 2007

TYLKO SZKOŁA EFEKT wątek zamknięty Polecam wszystkim OSK EFEKT,wspaniała atmosfera i fantastyczni instruktorzy...
~Kasia Grygiel
-

dodano: 27 sierpnia 2007

Wielkie podziękowania dla Pana Leszka!!!!! wątek zamknięty Z całą odpowiedzialnością polecam ten ośrodek, a zwłaszcza rewelacyjnego...
~Magdalena
-

dodano: 18 lipca 2007

GOraco polecam wątek zamknięty Na prawde warto zapisac sie do szkoly jazdy EFEKT gdyz przygotuje cie...
~Asia
-

dodano: 14 czerwca 2007

DOROTA - opinia wątek zamknięty jestem bardzo zadowolona mila obsluga i oczywiscie pozytywne wynik w czasie...
~DOROTA
-

dodano: 26 kwietnia 2007

Aleksandra B. - opinia wątek zamknięty Jeżeli szukasz dobrej szkoły nauki jazdy to polecam EFEKT! Instruktorzy: nic...
~Aleksandra B.
-

dodano: 25 kwietnia 2007

Efekt murowany !!! wątek zamknięty Chesz zdac prawko? Nic prostszego zapisz sie do OSK Efekt i po sprawie....
~Krzysiek
-

dodano: 2 kwietnia 2007

bardzo dobra szkola nauki jazdy wątek zamknięty przyszlym kierowcom goraco polecam te szkole:mila atmosfera podczas wykladów...
~Michał
-

dodano: 29 marca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
411

316

wątków

do góry