Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wiktoria M - opinia wątek zamknięty Przede wszystkim świetny instruktor! Przygotowanie nie tylko pod egzamin, ale...
~Wiktoria M
1

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 24 lutego 2022

Stanisław - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm ze strony instruktora, rzetelne przygotowanie do...
~Stanisław
1

dodano: 3 marca 2022

Mariusz Pacek - opinia wątek zamknięty Dobre przeszkolenie oraz fajna atmosfera. Porządnie przygotowanie do...
~Mariusz Pacek
1

dodano: 14 lutego 2022

Wiktor Drzazga - opinia wątek zamknięty Profesjonalne podejście do kursanta, zawsze przyjazna atmosfera i co...
~Wiktor Drzazga
1

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 7 lutego 2022

Kursant - opinia wątek zamknięty Polecam Pana Damiana, egzamin zdany za 1 razem.
~Kursant
1

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 3 lutego 2022

Marcin P. - opinia wątek zamknięty Polecam, oba egzaminy zdane za pierwszym razem
~Marcin P.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 stycznia 2020

polecam!!! wątek zamknięty Polecam szkołę EFEKT, bardzo profesjonalne podejście do kursanta i...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 października 2019

M.B. wątek zamknięty Korzystałem z jazd dodatkowych (prawo jazdy już miałem) ponieważ miałem...
~Marian
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 października 2019

Egzamin zdany za 1razem. wątek zamknięty Chciałem polecić ten ośrodek ponieważ moja nauka przebiegała w miłej i...
~Kajetan
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2019

Szkoła Jazdy Efekt wątek zamknięty Z całego serca polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Efekt, a jeszcze bardziej...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 lutego 2019

Polecam! wątek zamknięty Polecam OSK Efekt, a w szczególności pana instruktora Romana. Nauka w...
~Anna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 listopada 2018

Polecam wątek zamknięty Pan Roman świetny instruktor. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu...
~Szymon
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 października 2018

Polecam wszystkim! wątek zamknięty Najlepsza szkoła jazdy! Pan Roman świetnie mnie przygotował praktycznie jak i...
~Weronika
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2018

Najlepszy OSK wątek zamknięty Witam i bardzo polecam OSK Efekt. Pan Roman świetnie przygotował mnie od...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 czerwca 2018

Polecam wątek zamknięty Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i miła atmosfera. Polecam!
~Szymon
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 marca 2018

Najlepsza szkoła jazdy wątek zamknięty Miły instruktor, wyrozumiały i z poczuciem humoru :) Bardzo efektywna nauka,...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 stycznia 2018

Polecam! wątek zamknięty Polecam gorąco każdemu! Pan Roman świetnie mnie przygotował do obu egzaminów,...
~absolwent
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 listopada 2017

Solidnie wątek zamknięty Witam , jestem byłą kursantką . Jestem zadowolona z usług osk efekt . Nauka...
~Elżbieta Cichocka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 października 2017

Mega polecam! wątek zamknięty W czwartek miałem egzamin teoretyczny i praktyczny, oba zdałem za pierwszym...
~Filip
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 września 2017

Dziekuje wątek zamknięty Pelna profesjonalka. Zdane za 1 razem. Perfekcyjnie zostalem przygotowany do...
~Andriu
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 września 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
411

316

wątków

do góry