Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Opinia wątek zamknięty Kolega, który uczył się jeździć wiele lat temu w OSK EFEKT polecił mi tą...
~Marta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2017

Polecam OSK EFEKT wątek zamknięty Polecam OSK EFEKT. Wykupiłem u nich jazdy dodatkowe. Dali mi cenne wskazówki,...
~Jakub
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 lipca 2017

Polecam wątek zamknięty Dziękuję Panu Romanowi za przygotowanie do egzaminu, który bez problemu...
~Tomek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 czerwca 2017

Polecam wątek zamknięty Dzisiaj zdałem egzamin państwowy za 1 razem. Zostałem przygotowany do...
~Piotr
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 maja 2017

Polecam wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły, nauka teorii jak i praktyki została...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 maja 2017

Polecam OSK-Efekt wątek zamknięty Polecam OSK-Efekt ponieważ po zajęciach z teorii i praktyki z Panem Romanem...
~Agata
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 lutego 2017

SERDECZNIE POLECAM! wątek zamknięty OSK Efekt polecam z całego serca. Zarówno egzamin teoretyczny, jak i...
~Magda
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 stycznia 2017

Witam wątek zamknięty Bardzo polecam szkołę nauki Efekt! Pan Roman doskonale przekazał mi wiedzę...
~Angelika
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 listopada 2016

Za pierwszym razem !! wątek zamknięty Dziękuję serdecznie p.Romanowi za cierpliwość do mnie i profesjonalne...
~Mariusz Marczak
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 sierpnia 2016

Polecam bardzo wszystkim tym którzy oczekują profesjonalnego podejścia! wątek zamknięty OSK Efekt - najlepszy wybór w moim życiu. Kurs jest prowadzony na wysokim...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 czerwca 2016

Dobrze, miło i przyjemnie wątek zamknięty Gorąco polecam naukę w tej szkole! Jazdy odbywały się w miłej, prawie...
~Sebastian Zembrzuski
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 maja 2016

Polecam wątek zamknięty Serdecznie polecam, jazdy tak samo jak teoria spędzone z Panem Januszem....
~Karol
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2016

Bardzo polecam wątek zamknięty Bardzo polecam kurs w szkole efekt! Instruktorzy wykwalifikowani i cierpliwi....
~kursantka Ania
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2016

Polecam ! wątek zamknięty Bardo polecam szkołę nauki jazdy EFEKT! Przystępne ceny kursu, akurat miałam...
~Natalia N.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 marca 2016

Polecam! wątek zamknięty Na OSK Efekt natrafiłam przypadkowo, ale nie żałuję podjętej decyzji. Zajęcia...
~Martyna K.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 lutego 2016

Efekt Zaspa wątek zamknięty Zdecydowanie polecam, mili instruktorzy, którzy bardzo dobrze uczą. Wszystko...
~Bogusia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 listopada 2015

EFEKTywny ! wątek zamknięty Ceny konkurencyjne.Nauczanie(instruktorzy) w moim wypadku pan Roman...
~kursantka Katarzyna ;)
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 września 2015

Ośrodek godny polecenia wątek zamknięty Witam wszystkich kilka słów na temat kursu w szkole efektu. Cena kursu bardzo...
~Angelia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2015

Bardzo polecam wątek zamknięty Zmieniłem OSK i trafiłem na Panią Agnieszkę - dopiero ona świetnie mi...
~Rafał
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 lipca 2015

Polecem, najlepsza szkoła w Trójmieście! :) wątek zamknięty Serdecznie polecam naukę jazdy w tej szkole, zdałam za 2 razem Pan instruktor...
~Dorotka.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 czerwca 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
411

316

wątków

do góry