Przychodnia weterynaryjna

Weterynarze

Gdynia, Janusza Korczaka 25

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Doskonała metoda sterylizacji kotek wątek zamknięty Pani doktor Małgorzata Łukuć wykonała kilka dni temu zabieg u mojej kotki, a...
~Adriana
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 marca 2013

Polecam wątek zamknięty Mam 3 psy i nie oddałabym ich nikomu innego pod opiekę. Polecam szczególnie...
~Iwka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 lutego 2013

Z secem do kotów wątek zamknięty Bardzo podoba mi się podejście państwa Łukuć do moich kotek, są nie tylko...
~ruth
-

dodano: 11 listopada 2012

Najwspanialsi weterynarze! wątek zamknięty Tak cudownych, sympatycznych, fachowych weterynarzy w żadnej innej lecznicy...
~Joanna
-

dodano: 23 października 2012

Weterynarz przyjazny pieskom malym i duzym:) wątek zamknięty "hau hau:D jestem yorczusiem Bibi i mialam dzis zlamanego zabka, mialam...
~Bibi i Ania
-

dodano: 21 września 2012

Wspaniali lekarze! wątek zamknięty Ogromne serce dla zwierząt i nieograniczona cierpliwość dla upierdliwych...
~Małgorzata
-

dodano: 8 września 2012

Super weterynarz wątek zamknięty Super weterynarz
~Agnieszka
-

dodano: 15 sierpnia 2012

Wiedza, praktyka i pasja wątek zamknięty Państwo Łukuć to nie tylko znakomici lekarze lecz prawdziwi przyjaciele...
~Ilona
-

dodano: 19 lipca 2012

Serdecznie polecam! wątek zamknięty W kwietniu sterylizowałam moją kotkę. Nie dość, że załapałam się na świetną...
~megs
-

dodano: 4 lipca 2012

Niesamowita Pani Doktor! wątek zamknięty Pisze w imieniu swoim i kotki - Lusi:) Pani Doktor jest cudownym człowiekiem....
~Iwona
-

dodano: 29 czerwca 2012

Edyta - opinia wątek zamknięty Trafiłam tam zupełnie przez przypadek - teraz myślę , że było to po prostu...
~Edyta
-

dodano: 10 maja 2012

Lekarz z powołania! wątek zamknięty Takiego weterynarza można szukać jak igły w stogu siana! Już coraz mniej jest...
~Beata i Marcin
-

dodano: 16 kwietnia 2012

Sterylizacja kici wątek zamknięty Dziękuję pani doktor za wysterylizowanie mojej kotki. Kicia czuje się...
~A.
-

dodano: 21 marca 2012

Lekarz weterynarii nr 1 wątek zamknięty Najlepszy fach, wiedza, podejście czyni z tego lekarza jedynym opiekunem...
~Artur Baron
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 października 2011

Dziękujemy Panie Pawle.... wątek zamknięty Wspaniały weterynarz... wspaniały człowiek! Niestety, w naszym przypadku na...
~Kama
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2011

Rewelacyjni to mało powiedziane wątek zamknięty Państwo Łukuć, przesympatyczna Pani Asia to nie tylko weterynarze, to...
~ifonka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 listopada 2010

przychodnia zdecydowanie warta polecenia wątek zamknięty Profesjonalnie, sprawnie i bezpiecznie. Byliśmy z kiciakiem na zabiegu...
~Ania
-

dodano: 13 września 2010

extra weterynarz!!! wątek zamknięty Bardzo dobre podejście do zwierząt!!! Poleca!!!
~SUPLI
-

dodano: 25 sierpnia 2010

Rewelka wątek zamknięty Mój pies podpisuje się 4 łapami pod wszystkimi doskonałymi opiniami na temat...
~K.
-

dodano: 22 sierpnia 2010

POLECAM! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam lecznicę, Pan Doktor ma prawdziwe powołanie, wnikliwie...
~Ania
-

dodano: 6 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
68

65

wątków

do góry