Przychodnia weterynaryjna

Weterynarze

Gdynia, Janusza Korczaka 25

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dziękuję i naprawdę polecam!! wątek zamknięty Bardzo dziękuję za leczenie naszej zezowatej Zyzi :) Od samego początku...
~Marta
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 marca 2010

Gorąco polecam!! wątek zamknięty Lekarze z prawdziwego zdarzenia, profesjonalni, z pasja, zawsze na takich...
~zadowolona
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 18 maja 2009

Polecamy Pana w zielonym fatruszku :D wątek zamknięty Witam Wszystkich Miłośników swoich pupilków... Parę cennych informacji dla...
~Łukasz i Ilona
-

dodano: 16 maja 2009

REWELACJA!!! BARDZO GORĄCO POLECAM! wątek zamknięty Przesympatyczny Pan, z podejściem do zwierzaków (nawet do boidudków) a także...
~MN
-

dodano: 6 maja 2009

Polecam! wątek zamknięty Piszę zaraz po telefonie, który otrzymałam od pana doktora, który pytał o...
~Ania D.
-

dodano: 30 kwietnia 2009

Polecam wątek zamknięty Polecam Pana Pawła, Asherek był kastrowany, czuje się bardzo dobrze i...
~Remigiusz Giniewicz
-

dodano: 30 marca 2009

Nic dodać nic ująć wątek zamknięty tak jak moi poprzednicy wypowiadający swoje opinię na temat Państwa Łukuć...
~Asia
-

dodano: 4 marca 2009

Super wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, nagle nasz pies ozdrowiał, po przeszło rocznym leczeniu...
~Brad Pitt
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 13 stycznia 2009

REWELACJA!!!! wątek zamknięty NAJLEPSI LEKARZE JAKICH KIEDYKOLWIEK POZNAŁAM! MOJ PIES JAK TYLKO JESTESMY...
~ANIA
1

dodano: 14 grudnia 2008

wspaniały weterynarz!!! wątek zamknięty Gorąco polecam doktora Łukucia- mój piesek jest stałym pacjentem ,zawsze...
~mariola ambrozak
-

dodano: 21 października 2008

wspaniały człowiek, wspaniały specjalista wątek zamknięty Mój pies jest zdrowy i zadowolony, a ja tym bardziej. Cieszę się że trafiłam...
~Kasia i Froda
-

dodano: 29 września 2008

Polecam wszystkim niezdecydowanym wątek zamknięty Zobaczyłem opinie , pojechałem z moim psiakiem i zostałem stałym klientem :)
~Tomek K
-

dodano: 24 czerwca 2008

Super wątek zamknięty Zgadzam się w 100% z pozytywnymi opiniami.Zarówno my jak i nasza sunia...
~Klaudia i Nelly
-

dodano: 8 czerwca 2008

Właściwy człowiek na właściwym miejscu :) wątek zamknięty Trafiliśmy do Pana Doktora kilka miesięcy temu kierując się opiniami...
~Fruzia, Kasia, i Remi
-

dodano: 29 marca 2008

Polecam kociarzom wątek zamknięty Fantastyczne podejście do mojej kotki, którą wet badał bardzo delikatnie a...
~ruth
-

dodano: 21 marca 2008

Bardzo było nam miło, że trafiliśmy właśnie do tej przychodni. wątek zamknięty Przy pierwszej wizycie wiedziałam, że to jest weterynarz z powołania;)...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 4 grudnia 2007

Oby takich więcej wątek zamknięty Nie będę się powtarzał. Pasję widać momentalnie. Ale może bardziej od...
~Tomek
-

dodano: 6 sierpnia 2007

Polecam wątek zamknięty Polecono mi ten gabinet i ja też go polecam!
~Ewa
-

dodano: 1 sierpnia 2007

WETERYNARZ Z PASJĄ wątek zamknięty Nareszcie weterynarz z pasja,kochajacy swój zawód i zwierzęta. Tak jak piszą...
~woody
1

dodano: 22 czerwca 2007

~olA
-

dodano: 7 czerwca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
68

65

wątków

do góry