Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
REWELACJA!!! wątek zamknięty Najlepszy ośrodek w trójmieście. Mają bardzo przystępną cenę kursu, teoria w...
~Olka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 10 września 2012

SUPER OSRODEK!!! wątek zamknięty Goraco polecem ten osrodek!! Naprawde warto zaczac kurs prawka wlasnie tu w...
~Krystian Kreft
-

dodano: 6 września 2012

"Mistrzu" jesteś najlepszy :) wątek zamknięty Udało się! Zdałam za pierwszym podejściem :) A wszystko to dzięki TOMKOWI. W...
~Patrycja
-

dodano: 30 sierpnia 2012

DELTA TO DOBRY WYBOR !!!! POLECAM wątek zamknięty Rzetelnosc profesjonalizm i pelne zaangazowanie w ksztalcenie mlodych...
~Marcin
-

dodano: 30 sierpnia 2012

MEGA OŚRODEK !!! wątek zamknięty Ośrodek w 100% godny polecenia. Przede wszystkim chciałbym podziękować Panu...
~Remigiusz
-

dodano: 29 sierpnia 2012

Bardzo Polecam !!! wątek zamknięty Miła obsługa, kompetentni instruktorzy, którzy dobrze traktują kursantów i...
~Damian
-

dodano: 26 sierpnia 2012

Gorąco polecam! wątek zamknięty Bardzo polecam OSK Delta, jest to szkoła o wysokim poziomie. Instruktorzy są...
~Kornelia
-

dodano: 24 sierpnia 2012

Super klimat wątek zamknięty Od pierwszego dnia poczułam się fajnie za kółkiem. Instruktorzy są bardzo...
~Asia
-

dodano: 23 sierpnia 2012

Polecam +++++ wątek zamknięty Poziom nauczania super... Instruktorów podziwiam za anielska cierpliwość ......
~Agnieszka
-

dodano: 10 sierpnia 2012

!!! Goraco polecam !!! wątek zamknięty Korzystanie z uslug osrodka szkolenia kierowcow "Delta" to bardzo dobry...
~Kasia
-

dodano: 4 sierpnia 2012

POLECAM !!! wątek zamknięty Szkoła naprawdę świetna. Jazdy z Adamem to prawdziwa przyjemność, miła i...
~Patrycja
-

dodano: 30 lipca 2012

Rewelacyjny ośrodek !!! wątek zamknięty Wielkie dzięki dla Pani Arlety która jest najlepszą instruktorką na świecie...
~Łukasz Klimczak
-

dodano: 30 lipca 2012

POLECAM I DZIĘKUJE!!! wątek zamknięty Z całego serca polecam wszystkim zainteresowanym OSK Delta. Bardzo chciałabym...
~Agnieszka
-

dodano: 4 lipca 2012

Jak najbardziej polecam! wątek zamknięty Bardzo polecam Deltę, zwłaszcza jazdy z sympatycznym p.Tomkiem!! Brałam...
~Magda
-

dodano: 28 czerwca 2012

POLECAM !!! wątek zamknięty Trudno coś dodać do samych pochlebnych, moim zdaniem, w pełni uzasadnionych...
~Dowborowa:-)
-

dodano: 21 czerwca 2012

!!! POLECAM !!! wątek zamknięty Bardzo serdecznie każdemu kto szuka szkoły z wysokim poziomem. Ja miałem...
~Łukasz Os.
-

dodano: 19 czerwca 2012

Gorące podziękowania dla Pani Arlety Rumińskiej. wątek zamknięty Dzięki Jej wspaniałym radom udało mi się zdobyć upragnione prawo jazdy....
~Joanna
-

dodano: 18 czerwca 2012

... wątek zamknięty Bardzo polecam Delte. Spotkalem tam samych sympatycznych ludzi, ktorzy znaja...
~...
-

dodano: 13 czerwca 2012

ocena nauki wątek zamknięty Miałam szczęscie trafić na instruktorkę,Panią Arletę.Jest to osoba o wysokiej...
~Jolanta Wozniak
-

dodano: 13 czerwca 2012

Po prostu tak i koniec. wątek zamknięty Nie znam lepszej szkoły w całym Gdańsku, a zwiedziłach ich naprawdę sporo....
~Dziewczyna Marcina
-

dodano: 24 maja 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1103

1094

wątków

do góry