ISPL dr n. med. Agnieszka Kowalewska

Ginekolodzy USG Endokrynolodzy

Gdańsk, Antoniego Słonimskiego 8/50

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam! wątek zamknięty Jestem wieloletnią pacjentką Pani Doktor. Po wielu prywatnych wizytach,...
~N.P.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2016

Polecam wątek zamknięty Pani Doktor ma ogromną wiedzę i bardzo dobre podejście do Pacjentek. Zawsze...
~Natalia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2016

polecam wątek zamknięty Jestem pacjentka pani doktor , polecam szczerze dobry specjalista , wie...
~Anna Domanik
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2016

Polecam w 100 % znakomita Doktor wątek zamknięty Jestem pacjentka pani doktor już ponad 4 lata , polecam szczerze kobietom...
~Karolina G.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 lipca 2016

Lekarz z powołaniem:):) wątek zamknięty Jestem pacjentka Pani Doktor od 6 lat, wyprowadziła mnie z nawracających...
~Dominika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 stycznia 2016

fantastyczna ginekolog wątek zamknięty Polecam szczerze kobietom poszukującym specjalisty, który wie co robi i daje...
~DSJ
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2015

Najlepsza ginekolog wątek zamknięty Dokładna, nie śpieszy się wszystko wytłumaczy daje poczucie bezpieczeństwa...
~Joanna
-

dodano: 16 grudnia 2014

(10) dla Pani Doktor Kowalewskiej !!! wątek zamknięty Miałam wielkie szczęście trafić do Pani Doktor.Po rocznym nieskutecznym...
~Katarzyna T.
-

dodano: 13 grudnia 2014

Polecam wątek zamknięty Do Pani doktor Agnieszki Kowalewskiej - Włas trafiłam po dwóch poronieniach z...
~Agnieszka
2

dodano: 5 stycznia 2013

od dłuższego czasu chodzę do tej ginekolog wątek zamknięty ale przestaje jej ufac. Pierwszy raz poszlam do niej ponad rok temu z...
~wyimaginowana
9

dodano: 27 marca 2012

Wyjątkowa Pani Doktor AGNIESZKA wątek zamknięty Cierpliwa, Przesympatyczna i Rzeczowa. Fachowa w 100% Leczę się u Pani...
~Ewelina W
-

dodano: 10 czerwca 2014

rodzinka wątek zamknięty Umówiliśmy się z żoną że pojedziemy na dokładne badania do Pani dr....
~jarek s.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 maja 2014

Tak! Tacy lekarze istnieją! wątek zamknięty Trafiłam do Pani Doktor Agnieszki Kowalewskiej-Włas dobre 4 lata temu...
~Marta
-

dodano: 22 maja 2014

idealny ginekolog- endokrynolog wątek zamknięty Pani Doktor dzięki swojej specjalizacji endokrynologicznej może kompleksowo...
~Marta
-

dodano: 4 kwietnia 2014

Ideał lekarza! wątek zamknięty Pacjentką Pani doktor jestem ponad trzy lata. Po trudnych doświadczeniach z...
~Karolina
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 16 maja 2013

Polecam ! Świetna lekarka ! wątek zamknięty Wizyta ekspresowo, punktualnie co do minuty, wyposażenie gabinetu bardzo...
~Ola
-

dodano: 15 marca 2013

Lubię moją Panią Doktor Agnieszkę za to, że... wątek zamknięty -wita swoje pacjentki z uśmiechem (niby banalne, ale jakże istotne)...
~Kasia
-

dodano: 25 września 2012

zadowolona wątek zamknięty jestem bardzo bardzo zadowolona z wizyty dostałam dokładnie poinstruowana i...
~pacjentka
-

dodano: 13 lipca 2012

profesjonalnie i z troską wątek zamknięty z czystym sercem mogę polecić panią doktor każdej dziewczynie i przyszłej...
~szczęślkliwa i zdrowa mama
1

dodano: 27 sierpnia 2010

SZCZERZE POLECAM!!! wątek zamknięty Panią dr Kowalewską- Włas mogę śmiało polecić każdej kobiecie, która szuka...
~Justyna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 maja 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
179

155

wątków

do góry