UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zaoszczędziłem wątek zamknięty Dzięki Panu Mateuszowi niedużym kosztem ubezpieczyłem swoje auto nie mając...
~Zadowolony
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 października 2014

podziękowania wątek zamknięty Bardzo dziękuję Pani Joannie, która w profesjonalny i z wysoką kulturą...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 października 2014

Grzesiek - opinia wątek zamknięty We wrześniu br korzystałem z oferty przedstawionej przez Panią Monikę w CH...
~Grzesiek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 października 2014

Damian - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm krótko i na temat. Szczególnie polecam Panią Monikę...
~Damian
3

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2014

polecam wątek zamknięty W maju br miałam do ubezpieczenia auto, trafilam na Pana Huberta. Sprawa...
~Magda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2014

profesjonalna obsługa wątek zamknięty poszukiwałam atrakcyjną ofertę na życie, Pani Sylwia z pośród mnogiej liczby...
~Wiola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2014

Polecam ! wątek zamknięty Bardzo profesjonalna obsługa. Szczególnie kompetentny był P. Hubert. Naprawdę...
~Mateusz
4

ostatnia odp. 9 lat temu

Polecam wszystkim wątek zamknięty Polecam wszystkim. Miła i profesjonalna obsługa. Bardzo dziękuję Pani Monice,...
~Ania
1

ostatnia odp. 9 lat temu

Polecam wątek zamknięty Szukając na rynku oferty trafiłem na Panią Sylwię. Jestem bardzo zadowolony,...
~Piotr
-

ostatnia odp. 9 lat temu

H - opinia wątek zamknięty Polecam gorąco Huberta. Fajne ciacho i w dodatku profesjonalny.
~H
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Opinia wątek zamknięty Szczerze polecam, Pana Huberta- fachowo doradził i przygotował atrakcyjną...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Polecam wątek zamknięty Polecam tą firmę. Ofertę, którą przedstawiła mi Pani Sylwia nie był nikt w...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

warto wątek zamknięty Polecam Pana Huberta, bardzo konkretny facet, przyjmuje w Galerii Bałtyckiej.
~Elżbieta
-

ostatnia odp. 9 lat temu

POLECAM wątek zamknięty Kończyło mi się ubezpieczenie samochodu i z racji braku czasu nie mogłam...
~Katarzyna.M.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2014

zadowolony wątek zamknięty Bardzo polecam ubezpieczalnie na morenie. Dzieki P.Monice zaoszczedzilem 150...
~Ryszard W.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2014

Pełen profesjonalizm!!!!!! wątek zamknięty Bardzo polecam i zachęcam do skorzystania z proponowanych usług ubezpieczalni...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

POLECAM wątek zamknięty POLECAM W 100 %
~MILENA
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Serdecznie polecam wątek zamknięty Pani Sylwia z Galerii Bałtyckiej, szybko, rzeczowo i konkretnie podchodzi do...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

Pani Monika wątek zamknięty Polecam, rzetelna i miła obsługa, Pani Monika zawsze doradzi i pomoże w razie...
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2014

polecam wątek zamknięty ubezpieczenia w tej firmie za profesjonalizm i rzetelność Pracowników w tej...
~zofia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
471

459

wątków

do góry