Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Super zadowolona! wątek zamknięty Pani Monika to cudowna osoba - otwarta na potrzeby zmian. Moje włosy...
~Małgosia W.
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 5 listopada 2009

Polecam!!! wątek zamknięty Z usług pani Moniki korzytałam już kilka razy! Jestem bardzo zadowolona z jej...
~emilia
-

dodano: 21 października 2009

Zdecydowanie polecam!!! wątek zamknięty Od dłuższego czasu nie mogłam zdecydować się na odwiedziny u fryzjera i...
~Asia
1

dodano: 14 lipca 2009

Monika - opinia wątek zamknięty Z usług pani Moniki korzystałam dwukrotnie, efekt za każdym razem podobny -...
~Monika
-

dodano: 1 października 2009

Cięcie suuuper wątek zamknięty Polecam. Bardzo miła, profesjonalna, punktualna Pani. Cieniowanie...
~nata
-

dodano: 29 września 2009

włosy wątek zamknięty Z USŁUG PANI MONIKI KORZYSTAŁAM PO RAZ PIERWSZY JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.TA...
~EWA PRZYGOCKA
-

dodano: 27 września 2009

Fryzurka:) wątek zamknięty Z usługi Pani Moniki skorzystałam po raz pierwszy i nie ostatni , jestem...
~Karolina z Gdyni
-

dodano: 21 września 2009

Fryzura ślubna wątek zamknięty Po tym jak nie spodobal mi sie probny makijaz bylam pelna obaw o fyzure,...
~Iza
-

dodano: 10 sierpnia 2009

super wątek zamknięty Z usług pani Moniki skorzystałam po raz pierwszy i się nie zawiodłam:) Pani...
~Jola Ć.
-

dodano: 8 sierpnia 2009

FRYZURA ŚLUBNA wątek zamknięty Mimo krótkich i niezbyt gęstych włosów Pani Monice udało się wyczarować...
~Gosia
1

dodano: 30 lipca 2009

Świetnie jak zawsze wątek zamknięty Z usług Pani Moniki z początku korzystałam tylko ja , teraz rowniez mąż i syn...
~Ania Śpiewak
-

dodano: 23 lipca 2009

Pani Moniko, nowa klientka - Małgorzata wątek zamknięty Dziś skorzystałam pierwszy raz z usług Pani Moniki i mam cudo balejaż....
~Małgorzata
-

dodano: 14 lipca 2009

REWELACJA!!! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z fryzury, pierwszy raz tyle osób powiedziało mi, że...
~sikorka
-

dodano: 9 lipca 2009

Fryzurka ślubna wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z próbnej fryzurki slubnej. Monika mi dobrała według...
~Kasia
-

dodano: 4 lipca 2009

Zadowolone 4 klijentki z Gdańska wątek zamknięty Pasemka rewelacyjne,zarowno u mnie jak i u kolezanki,strzyzenie perfekcyjne,...
~Basia Dąbrowska
-

dodano: 1 lipca 2009

Polecam wątek zamknięty Monika jest przemiła i otwarta na sugestie. Ze zdjęcia wyczarowała SUPER...
~Daria
-

dodano: 24 czerwca 2009

profesjonalizm w kazdym calu wątek zamknięty jestem stałą klientką, wraz z córką z niecierpliwością wyczekujemy kolejnej...
~jadzia
-

dodano: 18 czerwca 2009

Ładniutka fryzura wątek zamknięty Miła,sympatyczna i rozmowna Osóbka :) Pasemka wyszly super(drobniutkie na...
~Angelika
-

dodano: 3 czerwca 2009

Profesjonalnie !!!!! wątek zamknięty Pani pracuje na kosmetykach najwyższej jakości :). Bardzo komunikatywna i...
~Gosia
-

dodano: 30 maja 2009

Super Usługa wątek zamknięty Polecam zdecydowanie. Bardzo miła kontaktowa Babka. EFEKT przerósł...
~MSK
-

dodano: 26 maja 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
107

98

wątków

do góry