Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam! wątek zamknięty Pani Monika jest bardzo punktualna, komunikatywna, słuchająca klienta....
~Arleta
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 25 maja 2009

POLECAM :-) wątek zamknięty Jak to zazwyczaj bywa pierwsza wizyta u " nowego" fryzjera budzi obawy i...
~Ania
-

dodano: 20 maja 2009

:) wątek zamknięty Miła i fachowa obsługa.Kolorek i cała fryzura zgodna z moim oczekiwaniem....
~Ania
-

dodano: 10 maja 2009

Polecam wątek zamknięty Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Monikę. Moje włosy wyglądają...
~Agnieszka
-

dodano: 27 kwietnia 2009

Polecam! wątek zamknięty Pani Monika w kilka godzin odmieniła wizerunek mój i mamy, jesteśmy...
~mambalynka
-

dodano: 23 kwietnia 2009

Super wątek zamknięty Tak sympatycznej fryzjerki to jeszcze nie mialam. Fajna fryzura , kolorek...
~Bozena
-

dodano: 22 kwietnia 2009

:) wątek zamknięty Szczerze polecam Panią Monikę!!!!! W 100% jestem zadowolona z obsługi i...
~Ania
-

dodano: 21 kwietnia 2009

Pełne zadowolenie;) wątek zamknięty Witam wszystkich, jak widać po ocenie jestem bardzo zadowolona z usług Pani...
~Kinga Sz.
-

dodano: 15 kwietnia 2009

Świetne cięcie!!! wątek zamknięty Zazwyczaj fryzjerzy muszą poznać moje włosy zanim zetną mnie powiedzmy tak...
~Ania
-

dodano: 9 kwietnia 2009

Polecam wątek zamknięty Mam super fryzurke i już jestem umówiona na kolejne spotkanie. POLECAM!!!
~Beata
-

dodano: 9 kwietnia 2009

Fryzura ślubna wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, super wszystko wyszło ,tj, fryzura próbna -rewelacja. Na...
~Olga
-

dodano: 8 kwietnia 2009

Prima aprilisowa wizyta wątek zamknięty 1 kwietnia 2009 uznaje za dzien wybawienia od kompleksow na punkcie wlosow...
~Joanna
-

dodano: 1 kwietnia 2009

Bardzo zadowolony klient :) wątek zamknięty Pani Monika ( przemiła osoba) rozjaśniała moje włosy pasemkami. Kolor wyszedł...
~Agnieszka F.
-

dodano: 30 marca 2009

:) wątek zamknięty Polecam
~Anka
-

dodano: 30 marca 2009

Teraz mam bardzo ładne włoski wątek zamknięty Polecam wszystkim paniom. Miła i profesjonalna obsługa :) Po wielu nieudanych...
~Ania
-

dodano: 25 marca 2009

:) wątek zamknięty Bardzo miła,sympatyczna osoba,podejście do klienta profesjonalne potrafi...
~Agnieszka
-

dodano: 16 marca 2009

Super! wątek zamknięty Fachowo ..jestem bardzo zadowolona Polecam !
~Beata
-

dodano: 10 marca 2009

Karolina Grabówek - opinia wątek zamknięty Polecam panią Monikę. Pierwszy raz ko0rzyustałam z jej usług, i nie żaluję....
~Karolina Grabówek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 24 lutego 2009

Polecam! wątek zamknięty Mogę polecić usługi pani Moniki, sympatyczny kontakt, profesjonalizm i...
~Monika
-

dodano: 22 lutego 2009

Polecam wątek zamknięty Skorzystałam z usług Pani Moniki po raz pierwszy i z czystym sumieniem...
~Gosia
-

dodano: 13 lutego 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
107

98

wątków

do góry