Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
POLECAM !!! wątek zamknięty Polecam wszystkim w APJ zarówno kurs, jak i godziny dodatkowe. Robiłam kurs...
~Ola (dla niektórych Agnieszka ;)
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 29 września 2008

Bardzo szybko i bardzo skutecznie wątek zamknięty naprawde fajna szkola jazdy. kurs zrobilem w niecałe 2, 5 miesiąca. rzucilem...
~sako
-

dodano: 27 września 2008

Sylwia - opinia wątek zamknięty Jestem jedną z pierwszych osób, która zaufała Akademii Prawa Jazdy i naprawdę...
~Sylwia
-

dodano: 20 września 2008

najlepsza szkoła prawka wątek zamknięty Serdecznie polecam wszystkim, ktorzy chcą zdać prawko. Przyjazna atmosfera,...
~Renata
-

dodano: 18 września 2008

polecam:) wątek zamknięty Zdalam prawko za pierwszym razem a to zdecydowanie swiadczy juz o fachowosci...
~Marta
-

dodano: 16 września 2008

Warto było wątek zamknięty Jestem już tylko absolwentem tej szkoły,ale z czystym sumieniem mogę polecić...
~TW
-

dodano: 15 września 2008

Rewelacja!! wątek zamknięty Bardzo mili i kompetentni instruktorzy. Świetna atmosfera sprawia, że nauka...
~Renata
-

dodano: 15 września 2008

Uzyskasz tu rewelacyjne przygotowanie! wątek zamknięty Miałam okazję, a za razem i przyjemność jeździć po godzince z 4 instruktorami...
~Iza
-

dodano: 14 września 2008

W końcu znalazłam chwilkę by ICH zachwalać! A przecież to IM SIĘ NALEŻY! wątek zamknięty Moja nauka jazdy ma bardzo bogatą historię jeśli chodzi o listę instruktorów...
~sylwia
-

dodano: 13 września 2008

Nie żałuję i Wy też nie pożałujecie! wątek zamknięty W Akademii Prawa Jazdy wykupiłam 10 godzin jazd, bo dzięki poprzedniej szkole...
~ania
-

dodano: 12 września 2008

Polecam wątek zamknięty Szkoła zdecydowanie godna polecenia. Po wcześniejszym kursie w innym ośrodku...
~alois
-

dodano: 11 września 2008

SUPER ! wątek zamknięty Zdecydowanie najlepsza szkoła w mieście. Byłem w trzech i tylko ta jest godna...
~Michał
-

dodano: 11 września 2008

Polecam najmocniej jeśli ktoś chce zdać bez problemu !!! wątek zamknięty Wykupiłem dodatkowe jazdy i zdałem za pierwszym razem. Instruktor cierpliwy,...
~Damian
-

dodano: 5 września 2008

Jak najbardziej jestem Za APJ wątek zamknięty Szkoła bardzo sympatyczna, profesjonalna i solidna zarówno w biurze, na...
~ag
-

dodano: 19 sierpnia 2008

PRAWO JAZDY TYLKO W AKADEMI !!!! wątek zamknięty Teoria z Maćkiem ciekawa, wciągająca, a przede wszystkim w fajnej atmosferze-...
~Daria:)
-

dodano: 2 sierpnia 2008

Goraco polecam:-)))) wątek zamknięty Witam! Przystąpiłem do egzaminu 28.03,2008 zdalem za pierwszym razem,...
~Lukas
-

dodano: 27 lipca 2008

Anna M. "TyDziadu" - opinia wątek zamknięty Akademię Prawa Jazdy gorąco polecam. Po nieporozumieniu jakim była "nauka" w...
~Anna M. "TyDziadu"
-

dodano: 23 lipca 2008

Polecam Wszystkim - Najlepsza Szkoła!! wątek zamknięty Bardzo wysoki poziom szkolenia. Instruktorzy bardzo wyrozumiali, dokładni,...
~Ania Czechowska
-

dodano: 17 lipca 2008

Szczerze i gorąco polecam!!! wątek zamknięty Nauka w tej szkole była dla mnie przyjemnością. Zarówno egzamin teoretyczny...
~Aga W.
-

dodano: 16 lipca 2008

POLECAM!!! wątek zamknięty Po 30 godzinach jazdy w innym osrodku nie czulam sie na silach aby zdac...
~Lucy
-

dodano: 16 lipca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2453

2422

wątków

do góry