Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ZDAŁAM!!! wątek zamknięty Właśnie wróciłam z PORD-u. Egzamin stresujacy jak kazdy inny. Bardzo bałam...
~Karolina B.
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2009

Gorąco Zachęcam ;) wątek zamknięty Wszystkim ktorym zalezy na tym zeby miec prawko w kieszeni polecam goraco te...
~Ola
-

dodano: 13 sierpnia 2009

Szkoła przyjazna wątek zamknięty APJ jest w sumie niewielką szkołą, co pomaga kursantowi utożsamiać się z...
~Bartłomiej Zajk
-

dodano: 5 sierpnia 2009

Zdałam dziś za pierwszym podejściem! wątek zamknięty Jeszcze trudno mi w to uwierzyć, ale właśnie wróciłam z PORDu z pozytywnym...
~Kasia J.
-

dodano: 5 sierpnia 2009

Zdecydowanie polecam:) wątek zamknięty A w szczególności panią Ulę, dzięki której w końcu udało mi się zdać...
~Natalia K
-

dodano: 3 sierpnia 2009

... I JESTEŚCIE LEPSI A NAWET NAJLEPSI !!! wątek zamknięty Gorąco polecam! "akademia"- instytucja gromadząca wybitnych...
~Ania W.
-

dodano: 31 lipca 2009

polecam!!! wątek zamknięty polecam!!!
~Ania
-

dodano: 31 lipca 2009

Jak najbardziej polecam;) wątek zamknięty Sympatyczni instruktorzy, miła atmosfera. Egzamin zdałam za pierwszym...
~Dominika Golubiewska
-

dodano: 27 lipca 2009

Egzamin na prawo jazdy - to łatwe!!! wątek zamknięty Trzy tygonie temu zdałam egzamin za pierwszym razem. A to dzięki Akademii...
~Agnieszka
-

dodano: 27 lipca 2009

Gorąco polecam! :) wątek zamknięty Wybierając ośrodek szkoleniowy kierowałam się przede wszystkim opiniami...
~Marija Katarina
-

dodano: 23 lipca 2009

POLECAM !! wątek zamknięty Korzystalem z kilku szkol jazdy jednak godna polecenia jest jedynie Akademia...
~Mariusz D.
-

dodano: 20 lipca 2009

Profesjonalizm i perfekcja :)))) wątek zamknięty APJ to bez wątpienia najlepsza szkoła nauki jazdy !!!! Indywidulane podejście...
~Kasia S.
-

dodano: 17 lipca 2009

NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY !!! wątek zamknięty Gorąco polecam wszystkim Akademie, nie ma lepszej. Bardzo miła atmosfera i...
~Karolina Z.
-

dodano: 15 lipca 2009

Polecam wszystkim Akademie! wątek zamknięty APJ to przedewszystkim perfekcyjne podejście do nauki. Kiedy przychodziłem do...
~Mateusz
-

dodano: 14 lipca 2009

POLECAM WSZYSTKIM!ZDAŁAM ZA PIERWSZYM PODEJSCIEM!!AKADEMIA JEST NAJLEPSZA!! wątek zamknięty Dzięki PERFEKCYJNEMU przygotowaniu do egzaminu pod wzgledem teoretycznym i...
~Karolina
-

dodano: 13 lipca 2009

Polecam !! :) wątek zamknięty Chciałabym serdecznie podziękować Michałowi F. za profesjonalne przygotowanie...
~Magda A.
-

dodano: 11 lipca 2009

Naprawdę polecam wątek zamknięty Bardzo polecam wszystkim chcącym zdać prawo jazdy tą szkołę. Profesjonalne...
~Robert
-

dodano: 10 lipca 2009

PROFESJONALIŚCI wątek zamknięty Nic dodać nic ująć bardzo polecam wszystkim nowym kursantom szkoła warta...
~Magrian.T
-

dodano: 10 lipca 2009

Bardzo polecam! wątek zamknięty Super atmosfera, bardzo sympatyczni nauczyciele i perfekcyjne podejście do...
~zuzia
-

dodano: 9 lipca 2009

The Best!!! Egzamin za pierwszym podejściem! wątek zamknięty Do Akademii trafiłam dzięki znajomemu, który tam się nie uczył jednak bardzo...
~Jaśmina S.
-

dodano: 7 lipca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2576

2540

wątków

do góry