Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Maciej - opinia Bardzo polecam, organizacja super, instruktorzy bardzo mili z dużą wiedząc...
~Maciej
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 4 listopada 2022

Jakub - opinia Dziękuję bardzo Panu Michałowi Cieplinskiemu krutko ale intensywnie
~Jakub
-

dodano: 2 listopada 2022

Oskar K. - opinia Super kurs. Wszystko dobrze wytłumaczone i jazdy również przyjemne.
~Oskar K.
-

dodano: 31 października 2022

Maciej - opinia Chciałbym serdecznie podziękować oraz polecić instruktora Pana Janusza...
~Maciej
-

dodano: 30 października 2022

Marzena - opinia Pan Krzysztof Grądalski najlepszy instruktor w każdym calu,nauczył mnie kilka...
~Marzena
-

dodano: 29 października 2022

Oliwia - opinia Bardzo polecam szkołę, profesjonalna i pomocna w każdym aspekcie. Serdecznie...
~Oliwia
-

dodano: 28 października 2022

Alicja - opinia Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy. Profesjonalna obsługa, dobry kontakt...
~Alicja
-

dodano: 24 października 2022

Julia - opinia Polecam Akademię Prawa Jazdy. Podczas zajęć z teorii wszystko było...
~Julia
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 23 października 2022

Damian - opinia Przechodziłem kurs prawa jazdy na kat. B, przygotowywał mnie Instruktor...
~Damian
-

dodano: 23 października 2022

Emilian - opinia Polecam Akademię Prawa Jazdy. Miałem świetnego instruktora Pana Janusza...
~Emilian
-

dodano: 20 października 2022

Marta - opinia Gorąco polecam Akademię Prawa Jazdy. Miałam ogromną przyjemność spotkania...
~Marta
-

dodano: 20 października 2022

Kajetan - opinia Serdecznie polecam tą szkołę, wykłady jak i jazdy bardzo przyjemnie i...
~Kajetan
-

dodano: 17 października 2022

Piotr Capecki - opinia Miałem przyjemność uczyć się od najlepszego instruktora pod słońcem, od Pana...
~Piotr Capecki
-

dodano: 7 października 2022

Adriana Okrój - opinia Pan Jacek Olszewski najlepszy instruktor!!! Zdane od razu, jestem wdzięczna
~Adriana Okrój
-

Sebastian - opinia Profesjonalne podejście do klienta. Instruktor był tak dobry, że każda...
~Sebastian
-

Marek - opinia Bardzo polecam szkółkę. Świetni wykładowcy i świetny instruktor Pan Patryk....
~Marek
-

dodano: 2 października 2022

Anna - opinia Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy- w szczególności Pana Instruktora...
~Anna
-

dodano: 29 września 2022

Dorota N. - opinia Jako posiadaczka upragnionego prawka polecam wszystkim serdecznie kurs w...
~Dorota N.
-

dodano: 28 września 2022

Weronika Niewrzawa - opinia Bardzo polecam Akademię prawa jazdy. W szczególności podziękowania dla mojego...
~Weronika Niewrzawa
-

dodano: 24 września 2022

Joanna - opinia Z czystym sumieniem polecam jazdy z z instruktorem Panem Januszem...
~Joanna
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 20 września 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2257

2231

wątków

do góry