Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Angelika - ocena Z całego serca polecam instruktora Janusza Piotrowskiego. Bardzo kąkretny...
~Angelika
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 10 października 2024

Mikołaj Kozel - ocena Zarówno teoretyczne jak i praktyczne przygotowania do egzaminu na...
~Mikołaj Kozel
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 3 października 2024

Konstanty - ocena Bardzo polecam szkołę jazdy jak i Pana instruktora Krzysztofa...
~Konstanty
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 20 września 2024

Janek - ocena Dziękuje Panu Michałowi Cieplińskiemu za cierpliwość oraz poświęcony czas....
~Janek
-

dodano: 19 września 2024

Nikodem Adamczyk - ocena Polecam z całego serca zapisałem się na dodatkowe godziny żeby sobie...
~Nikodem Adamczyk
-

dodano: 18 września 2024

Marta - ocena Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy - to miejsce, dzięki któremu...
~Marta
-

dodano: 16 września 2024

Mykola Dymchenko - ocena Miałem jazdy z Januszem Piotrowskim. Zawsze był cierpliwy, spokojny i...
~Mykola Dymchenko
-

dodano: 9 września 2024

Nikodem - ocena Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy. Dobry wybór. Super przygotowanie do...
~Nikodem
-

dodano: 9 września 2024

Ania - ocena Serdecznie każdemu polecam Akademie Prawa Jazdy. Najlepszy wybór. Super...
~Ania
-

dodano: 3 września 2024

Filip janik - ocena Super wykłady. Instruktor Sebastian wyjaśnił mi wszystko zdane wszystko za 1...
~Filip janik
-

dodano: 31 sierpnia 2024

Igor - ocena Zdecydowanie polecam szkołę nauki jazdy. Mają miłych i cierpliwych...
~Igor
-

dodano: 27 sierpnia 2024

Fabian - ocena Dziękuję bardzo panu Michałowi Cieplińskiemu za przygotowanie do egzaminu,...
~Fabian
-

dodano: 27 sierpnia 2024

Oskar - ocena Polecam bardzo Akademie Prawa Jazdy, wszystkie egzaminy zdałem za pierwszym...
~Oskar
-

dodano: 23 sierpnia 2024

Maciek Winiarczyk - ocena Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności panią Katarzynę...
~Maciek Winiarczyk
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 15 sierpnia 2024

Nieznany - ocena Pamiętam, że na początku czułem się nieco nerwowo, ale instruktora Katarzyna,...
~Nieznany
-

dodano: 13 sierpnia 2024

Agnieszka - ocena Po nieudanym kursie w innej szkole jazdy i niesmaku pozostawionym po tym...
~Agnieszka
-

dodano: 10 sierpnia 2024

Ola - ocena Szczerze polecam! Po nieudanym kursie w innej szkole jazdy powrót do tematu...
~Ola
-

dodano: 9 sierpnia 2024

Anastasiya - ocena Z entuzjazmem i wdzięcznością piszę tę opinię o wyjątkowych kursach jazdy,...
~Anastasiya
-

dodano: 8 sierpnia 2024

Oleksandra - ocena Najlepsza szkółka a szczególnie instruktor Patryk Michna Zdałam egzamin za...
~Oleksandra
-

dodano: 7 sierpnia 2024

Filip - ocena Szkółkę poleciło mi dwóch znajomych którzy uczyli się w niej i zdali egzamin...
~Filip
-

dodano: 7 sierpnia 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2453

2422

wątków

do góry