Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Paweł - opinia A dzień dobry . Kursantom, którzy ukończyli kurs poza Akademią Prawa Jazdy i...
~Paweł
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 28 czerwca 2022

Dagmara - opinia Polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności instruktora Pana Wojciecha...
~Dagmara
-

dodano: 26 czerwca 2022

Emilia - opinia Mam bardzo dobre doświadczenia z tą szkołą jazdy. Polecam instruktora Pana...
~Emilia
-

dodano: 20 czerwca 2022

Julia - opinia Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Wykłady bardzo zrozumiale prowadzone....
~Julia
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 13 czerwca 2022

Ania - opinia Serdecznie polecam Pana Janusza! Przyszłam na 10 h jazd po roku od...
~Ania
-

dodano: 13 czerwca 2022

Karolina - opinia Chciałabym bardzo podziękować Kasi za bardzo miłą atmosferę podczas jazdy i...
~Karolina
-

dodano: 12 czerwca 2022

Kasia - opinia Zmiana szkółki to najlepsze co mogłam zrobić Natrafiłam na najlepszego...
~Kasia
-

dodano: 10 czerwca 2022

Nikola - opinia Z czystym sumieniem polecam Akademie Prawa Jazdy. Moim instruktorem był...
~Nikola
-

dodano: 8 czerwca 2022

Roksana - opinia Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy. Jazdy z Panem Wojciechem...
~Roksana
-

dodano: 6 czerwca 2022

Hubert - opinia Pełen profesjonalizm, świetny instruktor - Krzysztof Grądalski, który...
~Hubert
-

dodano: 5 czerwca 2022

Ola - opinia Trafiłam do Pana Michała po kursie w zbyszku i powiem jedno nie mogłam trafić...
~Ola
-

dodano: 4 czerwca 2022

Mariia - opinia Polecam Akademię prawa jazdy.Mila atmosfera.Jestem bardzo zadowolona....
~Mariia
-

dodano: 3 czerwca 2022

Angelika - opinia Z czystym sumieniem mogę polecić Akademię Prawa Jazdy. Po 8 latach przerwy...
~Angelika
-

dodano: 2 czerwca 2022

Paula - opinia Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy. Moim instruktorem był Janusz...
~Paula
-

dodano: 1 czerwca 2022

Jakub - opinia Jeździłem z panem Januszem Piotrowskim i jestem bardzo zadowolony. Na jazdach...
~Jakub
-

dodano: 30 maja 2022

Ala - opinia Trafiłam na pana Dariusza Chabrowskiego szukając opinii w internecie, muszę...
~Ala
-

dodano: 27 maja 2022

Julianna - opinia Polecam Akademię Prawa Jazdy i instruktora - Pana Wojciecha Szyszkowskiego....
~Julianna
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 19 maja 2022

Tim Cook - opinia Świetne przygotowanie świetna kadra. Wszystko za 1 polecam serdecznie
~Tim Cook
-

Jakub - opinia Zdecydowanie najlepsza szkoła w Gdyni, jeśli chodzi o atmosferę i poziom...
~Jakub
-

Veronika - opinia Polecam Akademię Prawa Jazdy każdemu! Bardzo wdzięczna jestem Panu Wojciechu...
~Veronika
-

dodano: 18 maja 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2255

2229

wątków

do góry