Clinica Medica

Prywatne kliniki

Gdynia, Montwiłła Mireckiego 11

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tylko lekarze są super wątek zamknięty Dzisiaj wróciłam z tej Kliniki. Zależało mi na konkretnym lekarzu, a ściślej...
~Danut
4

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 lutego 2010

OPINIA PACJENTA wątek zamknięty 03-01-2012 miałem operację żylaków odbytu.Przed zabiegiem nic nie jadłem od...
~Chris
-

dodano: 17 stycznia 2012

oczywiscie ze polecam:) wątek zamknięty 24 listopada poddałam sie liposukcji brzucha u pana dr Marek...
~madziaOslo3
1

dodano: 10 lutego 2010

Miłe zmiany wątek zamknięty Wprowadzono miłe zmiany - REMONT NARESZCIE!!!!! WIĘCEJ KRZESEŁEK POD...
~staly pacjent
1

dodano: 21 grudnia 2011

Ginekolog wątek zamknięty Zapisalam sie na usg i poinformowalam Pania w rejestracji ze jestem w 35...
~Wiktoria
2

dodano: 7 grudnia 2011

korekcje odstających małżowin usznych,powiekszanie ust ,wypelnienie zmarszczek nosowo-ustnych wątek zamknięty Witam.Bardzo polecam dr Marka Muraszko-Kuzme.Znakomity fachowca...
~Gosia
-

dodano: 7 października 2011

Pacjentka JA wątek zamknięty Umowilam sie wyjatkowo do specjalisty w tej klinice i moja ogolna ocena jest...
~Pacjentka JA
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 lipca 2011

Stała klientka - opinia wątek zamknięty jestem stałą pacjentką Clinici od paru lat, cenię sobie profesjonalizm i...
~Stała klientka
-

dodano: 11 lipca 2011

Jeśli Wam zdrowie najważniejsze, to unikajcie tej kliniki !!! wątek zamknięty Wchodzą do niej, to już się czuje jakbyśmy cofali się do trzeciego świata....
~Pacjentka
-

dodano: 8 lipca 2011

STAŁY PACJENT - opinia wątek zamknięty WITAM WSZYSTKICH MUSZE SIĘ PODZIELIĆ SWOJĄ OPINIĄ, GDYŻ JAK NA PRYWATNĄ...
~STAŁY PACJENT
1

dodano: 9 kwietnia 2011

Pacjent - opinia wątek zamknięty I tak najbardziej przerąbane ma tam Pan, który naprawia różne rzeczy (chyba...
~Pacjent
4

dodano: 21 lutego 2011

mareczku! wątek zamknięty pozdrawiamcie serdecznie:)danusia z islandii:)
~kotek
1

dodano: 30 marca 2011

SŁAWEK - opinia wątek zamknięty MIAŁEM OPEROWANĄ PRZEPUKLINĘ I CHCIAŁBYM BARDZO PODZIĘKOWAĆ ZA OPIEKĘ...
~SŁAWEK
-

dodano: 17 marca 2011

Stulejka u dziecka wątek zamknięty Mój synek- 9 lat- miał operowaną stulejke u dr. Zarzyckiego. Czekaliśmy na...
~Mena
-

dodano: 28 stycznia 2011

Dziekuje wątek zamknięty Niedawno mialam robiony zabieg laparoskopie u dr.szerle.Jestem wdzieczna...
~lula
-

dodano: 7 października 2010

b. polecam dr Marka Kuzme-Muraszko wątek zamknięty Poddalam sie u dr Muraszko korrekcie wciagnietej brodawki sutkowej. Pan dr...
~Ania M.
-

dodano: 4 października 2010

laryngolog - K. wątek zamknięty SKANDALICZNE PODEJŚCIE DO MAŁEGO DZIECKA!!! W trakcie wizyty u lekarza...
~Marta Kujawska-Greszczuk
2

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 12 grudnia 2008

Dr G. wątek zamknięty Chcę powiedzie o zaniedbaniu ze strony ginekologa.Miałam dwie wizyty na...
~katarzyna Ustjak
1

dodano: 15 lutego 2010

skończy się w sądzie wątek zamknięty Najgorszemu wrogowi nie poleciłbym tego szpitala. Miałem wykonywaną operację...
~pacjent
2

dodano: 30 października 2008

dr Muraszko- Kuźma wątek zamknięty Poddałam się u dr Muraszko liposukcji brzucha i rekonstrukcji brzucha po...
~uszczęśliwiona
-

dodano: 2 lipca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
189

99

wątków

do góry