Clinica Medica

Prywatne kliniki

Gdynia, Montwiłła Mireckiego 11

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Podziękowania dla dr-a Marka!! wątek zamknięty Chciałabym bardzo podziękować panu doktorowi Markowi Muraszko-Kuźmie za...
~Hanna
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 czerwca 2010

Serdeczne podziekowania dla dr Golonko i przemilych Siostrzyczek!! wątek zamknięty Przeszlam zabieg usuniecia torbieli jajnika,ktory zostal przeprowadzony przez...
~Magda Novosiadla
-

dodano: 19 maja 2010

jedna wielka żenada wątek zamknięty Próbuję się dodzwonić dzisiaj cały dzień do tej cliniki i nikt nie odbiera,...
~Pacjentka
3

dodano: 11 stycznia 2010

Nie polecam ortopedy doktora C. polecam urologa dr S. wątek zamknięty Udając się na operację kolana do prywatnej kliniki, płacąc za nią, byłam...
~Pacjentka
2

dodano: 27 maja 2009

Neurolog wątek zamknięty Po co umawia się wizyty klientów na konkretne godziny? Wydawałoby się że po...
~Tomasz S.
-

dodano: 7 maja 2010

wycięcie migdałków wątek zamknięty Moja córeczka miała wycinany 3 migdałek w Clinice u dr Garganisza. Polecam w...
~Mama Klaudii
1

dodano: 29 sierpnia 2008

dr S. wątek zamknięty Dwa miesiace temu dr S. przeprowadzał u mnie kolonoskopie w znieczuleniu...
~była pacjemtka
1

dodano: 21 września 2009

Dr.MAREK MURASZKO-KUŹMA :-) PODZIĘKOWANIA wątek zamknięty Ja również poddałam się zabiegowi u dr.Muraszko.Przeszczep skóry goi się...
~Aga
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 października 2009

w końcu prywatna czy nie? wątek zamknięty Niestety spotkała nas niemiła niespodzianka. Mój 6 miesięczny syn ma zatkane...
~cyt
-

dodano: 13 sierpnia 2009

Brak dbałości o zachowanie danych osobowych wątek zamknięty Pani wyszła na poczekalnie i chciała żebym publicznie wyznała swój adres...
~Pacjentka
-

dodano: 23 lipca 2009

dr.Marek Muraszko-Kuzma wątek zamknięty Pan Dorktor przeprowadzal u mnie korekte uszu, niestety mialam powiklania,...
~Sara_R
-

dodano: 3 czerwca 2009

Dr.M.Muraszko złota rączka. wątek zamknięty 22listopada ubiegłego roku miałam operacje powiększenia piersi,jestem bardzo...
~Karolina
1

dodano: 11 września 2008

dr Golonko wątek zamknięty Miałam przeprowadzoną operacje 1,5 roku temu przez dr Golonke. Bradzo...
~zadowolona
-

dodano: 11 maja 2009

CHOLECYSTEKTOMIA WYCIĘCIE WORECZKA, PODZIĘKOWANIE:) wątek zamknięty 18.03.2009 MIAŁAM ZABIEG CHOLECYSTEKTOMII W CLINICE MEDICA. CHCIAŁAM...
~HANIA W.
-

dodano: 22 marca 2009

PODZIĘKOWANIE DLA DR ELŻBIETY BEDNARCZYK wątek zamknięty Chcę podziękować dr Elżbiecie Bednarczyk za udany zabieg usuwania żylaków z...
~Jan Bieszke
-

dodano: 17 lutego 2009

PODZIEKOWANIE wątek zamknięty BYLAM W CLINICE NA ZABIEGU KONCZYNY DOLNEJ 16.10-17.10.2008 ZABIEG...
~IWONA LENARTOWICZ-MARDZINSKA
-

dodano: 23 października 2008

Dr G. - Przestrzegam i odradzam wątek zamknięty Nie oceniam kliniki, bo nie można jednym lekarzem psuć jej opinii, tym...
~Przyszła mama
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 25 września 2008

Dr Marek Muraszko - profesjonalizm w każdym calu wątek zamknięty W maju poddałam się zabiegowi korekty uszu Dr Muraszko i jego zaspół byli...
~Wdzięczna pacjentka
-

dodano: 11 lipca 2008

W.C. - chirurg wątek zamknięty Mąż - od dziewięciu lat cierpiący na przewlekłe schorzenie jelit został...
~MB
-

dodano: 7 lipca 2008

Chirurg = straszny!! wątek zamknięty Bylam na wizycie u chirurga z malym dzieckiem. Przed nami weszli z...
~a
-

dodano: 16 maja 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
189

99

wątków

do góry