Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Podłączenie płyty gazowej do istalacji wątek zamknięty Bardzo polecam!!Wszystko odbyło się sprawnie i dokładnie. Pan Maciej...
~Katarzyna
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 11 marca 2016

Instalacja gazowa oraz sanitarna wątek zamknięty Gorąco polecam firme PHU-Instal, fachowo i przystępnie cenowo. Pan Maciej...
~Jan P.
-

dodano: 6 października 2015

instalacja co i cwu wątek zamknięty dolaczam do, jak widze, licznej juz rodziny pana Macieja, wszystko przebieglo...
~Edward
-

dodano: 17 września 2015

Profesjonalizm w połączeniu ze świetnym humorem wątek zamknięty Pan Maciej i jego tata, to doskonały przykład rodzinnego interesu, który za...
~Marcin S.
1

dodano: 3 lipca 2015

Chemiczne czyszczenie grzejników wątek zamknięty Pan Maciej szybko i profesjonalnie wykonał usługę czyszczenia instalacji C.O....
~Leszek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 stycznia 2015

Polecam! wątek zamknięty Bardzo polecam. P.Maciej zna sie na robocie. Wszystko pięknie i przystępnie...
~Tomek
-

dodano: 17 grudnia 2014

Polecam bardzo... wątek zamknięty Pan Walaszczyk szybko i sprawnie doradzil mi wymiane bojlera na wiekszy...
~Anka
-

dodano: 2 września 2014

Prawdziwy fachowiec :) wątek zamknięty Bardzo sumienna firma, szybka realizacja , przystepne ceny ,Pan Maciej to...
~Karmela
-

dodano: 1 września 2014

SZERYF - opinia wątek zamknięty Niedawno korzystałem z usług tej firmy. Jestem mile zaskoczony fachowością i...
~SZERYF
-

dodano: 1 września 2014

Rzetelna Firma wątek zamknięty Firma robiła mi cale mieszkanie , pomagała w załatwieniu projektu jak i...
~Maciej Kołodziej
-

dodano: 30 sierpnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry